MLAKO, BEZIDEJNO I NEMOĆNO! Mijatović osuo DRVLJE i KAMENJE po Realu: "Ličimo na DRUGORAZREDNU ekipu"!

Autor:

Sport

16.02.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Mijatović ogorčen izdanjem Real Madrida.

MLAKO, BEZIDEJNO I NEMOĆNO! Mijatović osuo DRVLJE i KAMENJE po Realu: "Ličimo na DRUGORAZREDNU ekipu"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Real Madrida poraženi su minimalni rezultatom od PSŽ-a u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a legendarni Predrag Mijatović nije mogao da sakrije ogorčenje izdanjem "Galaktikosa".

Nekada sjajni napadač zatečen je činjenicom da Madriđani nisu uputili nijedan šut u okvir gola domaćina, što ga je potpuno porazilo.

- Imao sam dobar osećaj uoči utakmice, mislio sam da će Real da se vrati svom stilu u velikoj utakmici. Nakon onoga što sam video, sav moj optimizam je srušen. Real me je razočarao u svakom pogledu. Jako sam zabrinut. Ako u 90 minuta, s ovakvim sastavom, niste sposobni da šutirate jednom u okvir gola, onda morate da se zamislite - ocenio je Mijatović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri PSŽ-a slave gol Mbapea

Što se tiče revanša, Mijatović smatra da "ne može gore", s obzirom da je Real u prestonici Francuske ličio na drugorazrednu ekipu.

- Svaka ekipa može da ima lošu noć ili nekoliko minuta kada joj ne ide dobro. Ali devedeset... Ni u jednom trenutku nisam imao osećaj da Real može išta osim da izgubi utakmicu. Ančeloti će biti jako zabrinut pred revanš, ali ne može da bude gore od ovoga. Nadam se da će Real igrati bolje u revanšu i ostaviti bolji utisak. Jer sinoć je ostavio utisak drugorazredne ekipe - zaključio je Predrag Mijatović.

Podsetimo da je odlučujući gol u Parizu dao Kilijan Mbape u nadoknadi vremena, dok je revanš na programu 9. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading