Isplivala do sad NEVIĐENA slika Viki Miljković: Pevačica je na početku karijere izgledala NEPREPOZNATLJIVO, a samo je OVO ostalo isto! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala je slika Viki Miljković sa početka karijere.

Isplivala do sad NEVIĐENA slika Viki Miljković: Pevačica je na početku karijere izgledala NEPREPOZNATLJIVO, a samo je OVO ostalo isto! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Viki Miljković je već dugi niz godina na javnoj sceni, a naravno njen izgled se godinama menjao, pa je tako sada isplivala njena slika iz mladosti.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Online

Viki Miljković, pevačica

Pevačica je nekada nosila kratke šiške i podignutu zalizanu kosu, a jedino šta je ostalo isto jeste njen zaštitni znak - osmeh.

Viki je rođena 1974. godine u Nišu, a Muzičku akademiju je završila u Prištini jer je od malih nogu rešila da želi da bude pevačica. Udala se za Dragana Taškovića Tašketa sa kojim ima sina Andreja, međutim 2015. godine joj se ceo život srušio kada joj se sin razboleo.

Republika

Foto: e-stock agency

Viki Miljković, pevačica

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se – ispričala je Viki pre nekoliko godina, a Andreju je dijagnostifikovan mišićni spazam zbog virusa koji je preležao, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading