Aca Lukas VARAO ženu sa Ksenijom Pajčin: Pevač otkrio sve detalje TAJNE AFERE, a evo kako je supruga SAZNALA!

Autor:

Zabava

12.03.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas i Ksenija Pajčin su bili u tajnoj vezi dok je peač bio u braku.

Aca Lukas VARAO ženu sa Ksenijom Pajčin: Pevač otkrio sve detalje TAJNE AFERE, a evo kako je supruga SAZNALA!

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas je u svojoj autobiografskoj knjizi "Ovo nisam ja" stavio ceo svoj život na tacnu, a u istoj je otkrio da je imao tajnu aferu sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas, pevač

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa. U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala - napisao je Lukas u knjizi, a potom je otkrio da je molio Kseniju da kriju vezu obzirom da je tada bio u braku sa suprugom Natašom.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas, pevač

- Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama - napisao je Aca.

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas, pevač

Lukas je otkrio u knjizi i kako mu je žena saznala za ovu aferu, ali i kako je odreagovala:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Aca Lukas, pevač

- Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi - napisao je Lukas, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin, pokojna pevačica

Podsetimo, Ksenija Pajčin je ubijena 16. marta 2010. godine kada ju je hicem u glavu usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a koji je nakon toga izvršio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cega se

13.03.2022 16:52

Pametan stidi, budala se ponosi