Poznati glumac LAŽIRAO rasistički napad: Platio napadače da ga PREBIJU, a razlog će vas FRAPIRATI!

Autor:

Zabava

12.03.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumac Džasi Smolet je platio napadače da ga biju.

Poznati glumac LAŽIRAO rasistički napad: Platio napadače da ga PREBIJU, a razlog će vas FRAPIRATI!

Foto: printscreen/instagram

Glumac Džasi Smolet je pre tri godine prijavio policiji da su ga pretukla dva maskirana muškarca u sred noći i da su nakon toga pobegli, a glumac je ovaj napad prepisao tome što je Afroamerikanac i što je gej.

Džasi je sada osuđen na 150 dana zatvora zato što se dokazalo da je glumac lažirao napad na sebe i da je sve slagao, a sudija ga je tada nazvao "narcisističkim šarlatanom".

Dok je trajalo suđenje Džasi nije želeo da daje nikakve izjave, međutim, kada je izrečena presuda glumac je odmah skočio kako bi tvrdio da je nevin.

- Ako sam to uradio, to bi značilo da sam pesnicom udario u strah svih Afroamerikacana u ovoj zemlji i svih LGBT ljudi. Sudija, ja vas poštujem i poštujem porotu, ali ja nisam ovo uradio. I nisam sklon samoubistvu. Ako mi se nešto desi dok sam u zatvoru, za to nisam ja kriv. Morate to znati. Nevin sam! Mogao sam da kažem da sam kriv odavno - rekao je on, a u međuvremenu je stigla hrpa pisama u kojima ljudi mole sudiju da ne pošalje glumca u zatvor kako ga neko ne bi napao ili ubio.

Policija je došla do informacija po kojima je glumac platio napadače i izrežirao ceo incident kako bi povećao sebi honorar u hit seriji "Empire".

- Smolet je prvo pokušao da privuče pažnju slanjem lažnog pisma, baziranog na rasnim, homofobnim i političkim uvredama. Kada mu to nije uspelo, platio je 3.500 dolara za lažiranje napada - rekao je zvaničnik čikaške policije Edi Džonson, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading