Saša Matić progovorio o Lukasu: Pevač otkrio šta se sve dešavalo na SVADBI, a onda se dotakao i Konstrakte!

Autor:

Zabava

12.03.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić je otkrio detalje sa svadbe Lazara Vuksanovića, a onda je otkrio šta misli o Konstrakti.

Saša Matić progovorio o Lukasu: Pevač otkrio šta se sve dešavalo na SVADBI, a onda se dotakao i Konstrakte!

Foto: Promo

Saša Matić

Saša Matić je održao nastup na Kopaoniku, a pre istog je rešio da odgovara na neka pitanja novinara pa je tako za sam početak otkrio šta se sve dešavalo na svadbi sina Ace Lukasa.

Republika

Foto: Promo

Saša Matić, pevač

- Odlično sam se proveo, Aca je moj drug godinama, odrasli smo zajedno na Karaburmi, znam mu celu porodicu, oni su sjajni. Znate, kada dođete kod nekoga čistog srca, onda ne može da vam bude loše. Zapevao sam, Aci sam prepustio da vodi priču, pa smo pevali šta nam padne napamet u datom momentu, bilo je super - rekao je Saša, pa se osvnuo i na Beoviziju:

Republika

Foto: Republika.rs

Lazar Vuksanović, svadba

- Mislim da je zaslužio više. Nisam se time bavio mnogo, pratio sam samo finale i pesma je dobra. Navijao sam da pobedi, on i još nekoliko njih su mi bili favoriti. Uvek ću biti pristrasan kada je u pitanju on jer mi je prijatelj, Konstraktina pesma se dopala ljudima, nije moj fazon iskreno. Kada je modernija muzika u pitanju, navijao sam za druge ljude, Angelinu i Saru Jo, to mi je bilo fenomenalno. Želim joj svaku sreću u Torinu - iskren je pevač, koji je potom otkrio da bi snimio pesmu sa Sarom Jo.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta

Saša je nedavno bio jedan od autora nove pesme Zdravka Čolića, a pevač je sada otkrio kakav je Zdravko za saradnju.

Republika

Foto: youtube.com

Zdravko Čolić, pevač

- Zdravko je sjajan tip, ne treba pričati kolika je zvezda i kolika mi je čast što sam mogao da se nađem kao autor Čolića - ispričao je Matić, a potom je otkrio i da li bi nešto promenio u svojoj karijeri:

Republika

Foto: Promo foto

Saša Matić, pevač

- Da ste me pitali pre 15 godina, možda bih rekao da imam nešto da promenim, to je tada definitvno bio tim sa kojim sam radio, a pošto sam ga pre 10 promenio, onda ne bih ništa - ispričao je Matić, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading