UBILA SE POZNATA MANEKENKA: Obesila se kaišem u stanu u Beogradu, zatekli je NEUTEŠNI RODITELJI kako visi obešena, NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA koja je potresla celu Srbiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Marija Ćurčić se ubila pre skoro 4 godine!

UBILA SE POZNATA MANEKENKA: Obesila se kaišem u stanu u Beogradu, zatekli je NEUTEŠNI RODITELJI kako visi obešena, NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA koja je potresla celu Srbiju! (FOTO)

Foto: Pixabay

Sveća

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo 2018. godine u stanu na Savskom cencu

Manekenka se, kako se nezvanično saznaje, obesila.

 U nedelju oko 23 časa roditelji su došli u zgradu na Savskom vencu, gde je iznajmila stan, i razvalili vrata. Unutra su zatekli jezivu scenu - devojka je visila obešena u sobi o gelender galerije. Navodno, ona se popela na stolicu i obmotala kaiš oko sebe. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt, a telo je prebačeno na obdukciju. Inače, ona nije ostavila oproštajno pismo - prepričava tada izvor Kurira upućen u istragu.

Komšije kažu da su prisustvovali stravičnoj sceni kada su roditelji pronašli telo ćerke.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com/anne.alvescurcic

Marija Ćurčić i njena majka An Mari Ćurčić

 

- Bilo je strašno, tu su joj bili i otac i majka. Navodno, ona se ubila najmanje 12 sati pre nego što su je pronašli, ali ništa u stanu nije ukazivalo na to da je još neko bio s njom. Poznavali smo Mariju, živela je neko vreme tu u stanu na poslednjem spratu - navode komšije.

Bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je spotove i reklame.

Pre samo dva dana, Marija je tada na svom instagram profilu objavila fotografiju sa čuvenim fudbalerom Ronaldinjom, koji je boravio u Beogradu.

Studirala je odnose s javnošću na Džon Nezbit univerzitetu, bila je i novinar - voditelj, ali i PR. Model je postala od 16. godine, a u TV vode je uplovila sa 17. godina.

Marijina baka je iz Konga, a deda iz Srbije.

- Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija, koja je u jednom intervjuu spomenula da joj je bilo veoma teško u detinjstvu jer je bila drugačija od druge dece.

Marija je ćerka poznate novinarke i voditeljke An Mari i muzičara Đorđa Ćurčića i navodno se nije javljala porodici nekoliko dana, pa su krenuli u potragu za njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading