DOKLE? Hrvatski mediji ponovo udarili na Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor:

Sport

11.03.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i četvrtu evroligašku pobedu u nizu.

DOKLE? Hrvatski mediji ponovo udarili na Novaka Đokovića! (FOTO)

Foto: Starsport

Ekipa trenera Dejana Radonjića u fantastičnom ambijentu dvorane "Aleksandar Nikolić" savladala je Makabi iz Tel Aviva rezultatom 84:77 čime su košarkaši sa Malog Kalemegdana načinili veliki korak ka plasmanu u plej-of elitnog evropskog klupskog košarkaškog takmičenja.

Ono što je posebno obradovalo sve navijače je činjenica da je i ovom susretu crveno-belih prisustvovao Novak Đoković, koji je kao i uvek dobio "ovacije na otvorenoj sceni". Novak je zdušno bodrio svoje ljubimce na parketu, ali je njegovo prisustvo u beogradskom hramu košarke, po ko zna koji put zasmetalo i komšijama koji svaki Novakov potez posmatraju kroz prizmu kritike.

Ovoga puta hrvatski "Index.hr" se ustremio na Noleta zbog maske:

- Puno više vremena nego inače provodi u Srbiji pa je tako neretko gost domaćih medija, klubova i organizacija koje koriste njegov brend. Između ostalog, pozvan je kao gost na košarkaški evroligaški dvoboj Crvene zvezde i Makabija u Beogradu. Nekoliko puta ga je kadar ulovio u zdušnom navijanju. Zanimljivo je uočiti, s obzirom na njegove stavove o koroni i činjenici da je zaražen svesno išao među ljude, kako je jedan od retkih u kadru koji nosi masku, ali i jedini koji je nosi na ispravan način. Naime, maska mu je navučena i preko nosa i preko usta, što je i preporuka javnih zdravstvenih institucija – piše portal Index.hr.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković tokom meča Crvena zvezda-Makabi

 

Sada je samo pitanje šta je sledeće čega će se komšijski mediji dohvatiti kada je u pitanju blaćenje do skoro najboljeg tenisera sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Bstali tenis

11.03.2022 09:39

ODE NOVAK U PEVACE ! ANTIVAKSER