SINE, AKO OVO NEĆEŠ DATI, KADA ĆEŠ: Sasuo im sve u lice, od ovih reči će brideti obrazi! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i uvek kada su u pitanju međunarodni susreti srpskih fudbalskih ekipa, javni servis RTS ima stručnog konsultanta u studiju.

SINE, AKO OVO NEĆEŠ DATI, KADA ĆEŠ: Sasuo im sve u lice, od ovih reči će brideti obrazi! (VIDEO)

Foto: Starsport

I ovoga puta na tom mestu se našao nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara, madridskog Atletika, Verdera iz Bremena,..., Rade Bogdanović koji je poznat po činjenici da se nikada ne libi da javno iznese ono što zaista misli.

Tako je bilo i ovoga puta. 

Nakon susreta u kojem su puleni trenera Dejana Stankovića poraženi na "Ajbroks Parku" u Glazgovu rezultatom 3:0, Bogdanović je izjavio:

- Odavno nisam video da neka ekipa ima veći maler. Jedan gol iz ofajsa, drugi milimetri u pitanju, pa nesrećni ofsajd.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović

 

Nakon toga, osvrnuo se i na učinak novajlije, centarfora Ohija Omoižuanfa koji je mogao Crvenoj zvezdi da donese toliko željeni pogodak kojim bi revanš za sedam dana na stadionu "Rajko Mitić" bio značajno neizvesniji:

- Evo zbog čeka je Zvezda kupila centarfora! Sine, ako ovo nećeš dati, kada ćeš ga dati. Imao je Ohi "mrtvu" šansu! Zato su te kupili, unutrašnjom je  gurni. To je već 2:1 - prokomentarisao je promašaš Ohija u 42. minutu utakmice.

 

 

Nije Bogdanović štedeo ni ostale pojedince koji su sinoć poneli crveno-beli dres:

- Eraković ne sme da vrati loptu protivničko igrači na nogu... Vrhunac je da centarfor skoči između tri igrača, Eraković i Ohi.... Nije danas bio Zbezdin dan. Nije imala sreće, ali je i mnogo grešila. Imala je Zvezda nekolko uljeza u timu, podlegli su atmosferi, nisu za ovaj nivo fudbala. Kada primiš gol iz kornera znači da nisi mentalno jak.  Desni bek, Italijan, trčao je na kolenima. On ne može da se oporavi za sedam dana. 

Rezultatski deficit nakon prvog susreta u Glazgovu je ogroman i ostaje nam da vidimo kako će fudbaleri obe ekipe reagovati na grotlo Marakane. Randžers je u ovom momentu daleko bliži plasmanu u četvrtfinale UEFA Lige Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading