DA LI IH JE UHVATIO STRAH? Britanski mediji veliku pažnju poklanjaju gostovanju Crvene zvezde u Glazgovu! (FOTO)

Autor:

Sport

09.03.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak 10. marta gostuju u Glazgovu gde će odigrati prvi meč osmine finala UEFA Lige Evrope.

DA LI IH JE UHVATIO STRAH? Britanski mediji veliku pažnju poklanjaju gostovanju Crvene zvezde u Glazgovu! (FOTO)

Foto: Starsport, Wikipedia

Logo Lige Evrope na Marakani

Pulene trenera Dejana Stankovića očekuje težak ispit na Ajbroks Parku", kako bi ostvarili povoljan rezultat pred revanš koji će se odigrati pred sigurno prepunim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Prema informacijama koje dobijamo iz Glazgova, škotski mediji veliku pažnju posvećuju predstojećem duelu dve ekipe koje su i u prošlosti vodile zanimljive mečeve.

Današnji škotski "San" na dve strane najavljuje predstojeći susret. Veliku pažnju Škoti poklanjaju treneru Dejanu Stankoviću i ističu da trener crveno-belih smatra da je važnije od predstojećeg susreta, konačni trijumf u ovom dvomeču, a istovremeno se bave navijačima Crvene zvezde čiju privrženost klubu dobro poznaju i na Ostrvu.

Republika

Foto: republika.rs

Škotski "San" - današnje izdanje

 

Centralni tekst posvećen je sećanju na poslednji odigrani duel srpskog i škotskog velikana koji je odigran leta 2007. godine u okviru kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona. Tadašnji škotski šampion je nakon trijumfa minimalnim rezultatom 1:0 na domaćem terenu i remija na najvećem srpskom stadionu 0:0, obezbedio prolaz u narednu fazu takmičenja.

Duel Rendžersa i Crvene zvezde na programu je u četvrtak 10 marta sa početkom od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading