NISAM JA RIJALITI TRENER! Stanojević se brecnuo na pitanje o NADIMKU: Ozbiljno se bavim ovim poslom!

Autor: Republika

Sport

09.03.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener FK Partizan Aleksandar Stanojević brecnuo se na pitanje o nadimcima "Šamrok Stanoje" i "Sale Osvetnik".

NISAM JA RIJALITI TRENER! Stanojević se brecnuo na pitanje o NADIMKU: Ozbiljno se bavim ovim poslom!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u četvrtak (18.45, Arena sport, RTS 1) igraju protiv Fejenorda u prvom meču osmine finala Lige konferencija.

Tokom konferencije za medije trener crno-belih je dobio pitanje koje se tiče njegovog nadimka.

Naime, posle ispadanja od Šamroka u prvom mandatu u Humskoj, Stanojević je dobio nadimak "Šamrok Stanoje", a novinari su ga sada pitali da li bi posle meča sa Holanđanima mogao da dobije nadimak "Sale Osvetnik".

Razlog je to što je već izbacio Pavela Vrbu, čoveka koje je sa Viktorijom Plzenj presudio Partizanu, a sada ima priliku da izbaci i trenera Fejenorda Arnea Slota, koji je sa AZ Alkmarom svojevremeno slavio protiv crno-belih.

- Nisam ja rijaliti trener. Neozbiljno je da pričam o tome. Smešne su to stvari. Kako, šta gde...da to komentarišem... Ne pratim to - brecnuo se Stanojević na pominjanje Šamroka i potom nastavio:

- Ozbiljno se bavim ovim poslom! Imam iza sebe istorijske uspehe, plasman u Ligu šampiona, da bih se bavio nadimcima. Bilo bi neozbiljno, mene  zanimaju ozbiljne stvari. Znate li šta smo uradili dosad, poštujete li to ili ne? Prvi smo na tabeli, odigrali smo više od 40 utakmica u sezoni, a pričamo o nekim stvarima. Te rijalite priče možete u restoranu i kafiću, ne na konferenciji. Za mene je to neodgovorno, niti dajem značaja - poručio je Stanojević.

O tome šta je Stanojevič rekao o sukobu na relaciji Crvena zvezda - FSS i Dragan Stojković Piksi, čitajte u posebnoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading