SRPSKA VODITELJKA (33) OSTARILA ZA DVE DECENIJE: Svi su ostali u šoku kada je objavila selfi, lice puno bora, a tek oči kakve su joj! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Hepija Anđela Lakićević iznenadila je sve fotografijom zbog koje su svi ostali u šoku!

SRPSKA VODITELJKA (33) OSTARILA ZA DVE DECENIJE: Svi su ostali u šoku kada je objavila selfi, lice puno bora, a tek oči kakve su joj! (FOTO)

Foto: Prntscrin

Voditeljka Hepi televizije Anđela Lakićević poznata je po svom savršenost i blistavom osmehu, kojim je oduševljavala sve gledaoce. Nedavno je voditeljka proslavila 33 rođendan, a tom prilikom objavila je urnebesan snimak na Instagram profilu, ispod kog su se nizale čestitke. 

 

 

Poznata po mladolikom izgledu i neverovatnoj harizmi, pratioci ove šarmantne voditeljke bili su u šoku kada je ona objavila fotografiju na kojoj izgleda nekoliko decenija starija. U pitanju je bio samo jedan filter sa kojim je Anđela poigrala, a htela je samo da napravi zabavu kako za sebe, tako i za šire mase. 

- Čekajući bolja vremena - napisala je Anđela. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

01.02.2022 20:26

Već smo te se uželeli kao voditeljku. Hoćemo parove.

Dr Dragan Frankfurt

01.02.2022 21:53

Dali postoji "filter" da ne kresti i barem da zna da zapeva? Ipak je ona "velika" glumica sa Cetinja?! Jadni oni kojih ona odusevi!

Ja..

02.02.2022 07:25

Svaka čast za članak. Dostigli ste vrh novinarstva...