VODITELJKA NAKON SILOVANJA OSTALA TRUDNA I RODILA DETE: Stric je zlostravljao, a sa 14 godina je pokušala da se UBIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka preživela je pakao, hodajući stazama popločanim trnjem, nakon što su je silovali, ostala je u drugom stanju, ali je odlučila da rodi dete.

VODITELJKA NAKON SILOVANJA OSTALA TRUDNA I RODILA DETE: Stric je zlostravljao, a sa 14 godina je pokušala da se UBIJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jedna od najpoznatijih svetski voditeljki Opra Vinfri poznata je po svom neverovatnom smislu za ekskluzive, mnoge poznate ličnosti kada dođu u njenu emisiju uvek budu do koske ogoljeni. No, mnogi ne znaju istinu o životu ekstravagantne voditeljke.

Naime, Opra je rođena 1954. godine, u siromašnoj i drvenoj kući, majka joj je bila nezaposlena tinejdžerka, koja je dobila dete u vanbraćnoj zajednici u malom gradu Kosciusko, koji se nalazi u Misisipiju. Opra je svoje trnovito detinjstvo provela na bakinoj farmi, gde je najviše volela da provodi vreme, a nije imala ni vodu, kao ni telefon. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Nakon što je napunila šest godina, Opra donosi odluku da se preseli kod majke, ali tada saznaju da se ona preudala, te da je dobila još dvoje dete, odnosno ćerku i sina, što je voditeljku pogodilo. Voditeljkin život u Milvokiju bio je preživljavanje iz dana u dan, te kada joj je prekipelo, spakovala je svoje stvari i preselila se kod oca, što je ujedno i njena najgora moguća životna odluka koju je donela. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Kada je imala devet godina počelo je zlostavljanje i to od strane njenog strica. Trajalo je 13 godina i odlučila je da zbog toga nikada neće imati decu. No, pored ovih jezivih scena koje je trpela, Opra je samo sa 14 godina zatrudela, a javnost je upoznata da je to bila posledica silovanja. 

Želeći da izazove spontani pobačaj, voditeljka je bila u stanju da pije deterdžent, a kasnije joj se javljala i velika depresija, te je izlaz videla samo u  samoubistvu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Uprkos nastojanjima da izazove pobačaj, voditeljka se ipak porodila. Dete je preminulo, a ona nikada nije obavestila javnost gde je zvanično sahranjen. Rodila je sina pre termina i dala mu ime Kenan. Preminuo je, a voditeljka nikada nije otkrila gde je sahranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading