OHI PROGOVORIO SRPSKI! Evo šta mu najteže pada! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.02.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohi Omoijuanfo je novo pojačanje Crvene zvezde, a da će biti sjajan u drugom delu sezone jasno je već sada na pripremama.

OHI PROGOVORIO SRPSKI! Evo šta mu najteže pada! (VIDEO)

Foto: Starsport

Novi centarfor Crvene zvezde

- Odlično sam se uklopio i veoma sam srećan što sam ovde. Pripreme su teške, ali igramo dobro i to se vidi na terenu. Što se golova tiče - zato sam tu, da bih pomogao ekipi time što ću da postižem pogotke. Nadam se da ću nastaviti tako i kada liga počne, ali najvažnije je da ekipa pobeđuje i osvaja bodove, a ne da ja postižem golove. Ali ako to bude način mog doprinosa, nastaviću to da činim - rekao je Ohi.

Posebno je istakao Ivanića i Kataija sa kojima se odlično razume:

- Oni su dobri igrači i nije nam teško da se sporazumemo na terenu. Pričaju engleski, ali i po govoru tela se dobro razumemo. U fudbalu je to još jedan od načina komunikacije. U saradnji sa Kataijem i Ivanićem, meni je najbitnije da budem što bliže golu i oni će me pronaći svaki put. Fanstastični su igrači, zapravo svi smo. Imamo dobar tim i radujemo se prolećnom delu sezone - rekao je on.

Kao nešto što mu za sada predstavlja najveći problem, ističe taktiku:

- Mnogo radimo na taktici i za mene je to novitet. Cilj je da se što bolje uklopim sa igračima i da se upoznam sa tim šta trener misli i želi od mene. Pomaže mi rad na taktici i drago mi je što smo usmereni na to. Imam sjajan odnos sa Misterom - kaže Ohi.

Evo šta ističe da mu najteže pada:

- Najteže mi pada što dva puta dnevno treniramo, a u međuvremenu igramo utakmice. Nisam se susretao sa tim u dosadašnjem delu karijere, jer kad sam u Norveškoj išao na pripreme, to je bilo drugačije. Imali smo lakše treninge ili nismo trenirali pre utakmica, ali ovde radimo i na dan kada igramo, kao i dva puta dnevno kad nema mečeva. Teško je, ali moramo svakodnevno da izlazimo iz komfor zone i da sve ovo prođemo kako bi bili bolji i kako bi se rezultati našeg rada videli na proleće. Očekujem da svi budu u dobroj formi i da igramo sjajan fudbal - kaže novi napadač Crvene zvezde.

Što se tiče srpskog jezika, uči ga i trudi se da bude što bolji. 

- Za sada mi dobro ide, znam osnovne stvari poput - kako si, zdravo, ali moram da napravim iskorak i naučim da konstruišem rečenice. Sada se trudim da učim mog cimera Ibrahima. Ide dobro, trudi se - kaže novi centarfor crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading