PRVI PUT U JAVNOSTI ANA I MIRČE RADULOVIĆ PROGOVORILI O VENČANJU! Voditeljka otkrila u kakvim je odnosima sa SVEKRVOM I SVEKROM i šta rade na BOŽIĆ! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

07.01.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović i njen suprug pevač Mirče Radulović pred našim kamerama prvi put u javnosti progovorili su o braku i svadbi.

PRVI PUT U JAVNOSTI ANA I MIRČE RADULOVIĆ PROGOVORILI O VENČANJU! Voditeljka otkrila u kakvim je odnosima sa SVEKRVOM I SVEKROM i šta rade na BOŽIĆ! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Estradni par voditeljka Ana Radulović i pevač Mirče Radulović već godinama su u srećnom braku, a njih dvoje su pred našim kamerama prvi put progovorili o njihovom odnosu, roditeljima, ali i detaljima o kojima javnost nije znala. Odmah na početku razgovora smo sumirali prethodnu godinu sa njima, a potom smo se dotakli teme oko njihovog venčanja, budući da o tome javnost nikada nije čula, kao i u kakvim su odnosima sa roditeljima. 

Da li ćete u 2022. godini raditi na još jednom detetu?

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ana Radulović i Mirče Radulović

 

- To se nikad ne planira, prvo smo planirali, ali za drugo ne, imamo neki i gard prema tom pitanju, jer su svi navaljivali, pa imamo isti odgovor ,,Radimo na tome" - objasnio je Mirče. 

- On da se pita, u ovoj godini je već trebalo da bude - nadovezala se Radulovićka. 

Šta si poželela od Mirčeta za Novu godinu?

- Mi smo već dugo zajedno, ne iznenađujemo jedno drugo, više se iznenadimo kada nije neki određen datum i kad mi treba nešto konkretno, ja tražim, sad gledamo kako da iznenadimo dete

U kakvim ste odnosima sa porodicama, pošto o tome do sada niste pričali?

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mirča Radulović i Ana Radulović

 

- To nas niko nikad nije pitao, ne znam da li će mi neko verovati, ali u sjajnim, da li je on u boljim odnosima sa mojom, ili ja sa njegovom, moji ga vole kao da je njihove dete, i više, a uglavnom staju na njegovu stranu, a mogu da kažem da i mene njegovi vole, pa i više! 

Kada se desila vaša svadba, mislim da o tome nikada javno niste pričali?

- Ja tad nisam bila u medijima, ali smo pravili veliku svadbu, sad možda napravimo i još jednu, to je sada moderno!

- Tad smo imali 350, sad ćemo imati 1050.

 

Međutim, to nije sve, Ana i Mirče su nam otkrili još dosta zanimljivosti iz njihovih života, a detaljnije pogledajte u video snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading