CECA RAŽNATOVIĆ IZA KAMERA IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Zbog njenog izdanja su se svi ŠOKIRALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović u retko viđenom izdanju oduvala je sve koleginice koje se pribojavaju da pokažu svoje lice bez trunke šminke.

CECA RAŽNATOVIĆ IZA KAMERA IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE: Zbog njenog izdanja su se svi ŠOKIRALI! (FOTO)

Foto: e-Stock

Jedna od najvećih pevačica na Balkanu Svetlana Ceca Ražnatović bila je do sada viđena u raznim izdanjima, naročito prethodnih meseci od kada je postala član sutrčnog žirija ,,Zvezda Granda". Uvek tip top sređena, Ceca nikad nikog nije ostavila ravnodušnim, a sada je isplivala fotka zbog koje su se mnogi iznenadili. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Naime, na Instagramu je isplivala fotografije Ražnatovićke na kojoj je pozirala sa jednim fanom, a ono što su svi primetili jeste koliko pevačica odlično izgleda bez trunke šminke. Komentari su se nizali jedan za drugim, a mnogi su mišljenja da Ceca više nikada ne bi trebalo da stavi ni trunku šminke na lice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Osmeh nije skidala sa lica, a punim sjajom zablistala je i bez fotošopa, kom se klannjaju mnoge njene koleginice. U ovakvom izdanju Cecu retko kada možemo videti, jer se trudi da ispoštuje svoje obažavaoce koji vole da je vide u elegantnim i scenskim kombinacijama, ali ovo pojavljivanje je oduševilo sve, pa su mnogi komentarisali da pevačica izgleda poput devojčice. Na licu nema nijednu boru, a blistavim izgledom izdominirala je na fotografiji, koja je za kratko vreme postala viralna na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading