NIŠTA OD EVROPSKOG PRVENSTVA? Korona POKOSILA Srbiju, "Orlovi" u velikom problemu!

Autor:

Sport

05.01.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova četiri pozitivna slučaja zaraze korona virusom potvrđena su na redovnom testiranju rukometne reprezentacije Srbije, saopštio je Rukometni savez Srbije.

NIŠTA OD EVROPSKOG PRVENSTVA? Korona POKOSILA Srbiju, "Orlovi" u velikom problemu!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije

Rukometaši se nalaze na završnim pripremama za Evropsko prvenstvo, koje je na programu od 13. do 30. januara u Slovačkoj i Mađarskoj, a pozitivne nalaze su dobila četvorica igrača Stevan Sretenović, Ilija Abutović, Dragan Pešmalbek i Nemanja Zelenovć.

- Svi članovi nacionalne selekcije su u dobrom opšem stanju sa blagim simptomima virusa - navodi se u saopštenju.

Juče je saopšteno da šest članova reprezentacije Srbije pozitivno, među kojima su seletor Toni Ðerona i dva igrača Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević.

Dodaje se da je Zdravstvena komisija Rukometnog saveza Srbije, na čelu sa dr Dejanom Stanojevićem aktivno je uključena u organizaciju načina rada i trenažnih aktivnosti rukometne reprezentacije Srbije shodno novim okolnostima.

- Trenažni proces naše selekcije je obustavljen u toku današnjeg dana do kompletnih kontrola kojima će biti podvrgnuti igrači i članovi stručnog štaba. U narednim danima u konsultacijama sa Evropskom rukometnom federacijom, Ministarstvom zdravlja i Institutom za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ biće oformljen plan nastavka i realizacije priprema naše rukometne reprezentacije - dodaje se u saopštenju.

Posle ovog novog razvoja situacije, postoji bojazan da reprezentacija Srbije ne otputuje u Segedin, gde je očekuju mečevi grupne faze EP protiv Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading