SKANDAL! Novaka Đokovića VRAĆAJU sa GRANICE?

Autor:

Sport

05.01.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko učešća Novaka Đokovića na ovogodišnjem Australijan openu okončana je pošto je srpski teniser dobio medicinsko izuzeće, a samim tim i zeleno svetlo za turnir u Melburnu.

SKANDAL! Novaka Đokovića VRAĆAJU sa GRANICE?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Očekuje se da Đoković u narednim satima stigne u Melburn, ali šta će biti po sletanju na aerodrom, to niko ne može da zna...

Prvo je ministarka Unutrašnjih poslova Australije Karen Endrjuz dala izjavu u kojoj navodi da Srbin i dalje nije ni blizu učešća, a sad je i premijer Australije Skot Morison zapretio da bi Novak Đoković mogao da bude vraćen sa australijske granice:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Moj pogled na sve je da bilo ko ko traži ulazak u Australiju, mora da bude u skladu sa našim zahtevima. Novak Đoković, kad stigne u Australiju, ako nije vakcinisan, mora da pokaže prihvatljiv dokaz da ne sme da bude vakcinisan iz medicinskih razloga, kako bi imao iste putne aranžmane kao potpuno vakcinisani putnici. Čekamo da se pojavi i kakve će nam dokaze podneto da to podrži. Ako taj dokaz nije dovoljan, neće biti tretitan drugačije i biće poslat narednim avionom nazad kući. Ne bi trebalo da bude posebnih mera za Novaka Đokovića. Ni za koga - poručio je Morison.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Nenad

05.01.2022 09:23

da sam ja na Noletovom mestu , ako bi me vratili nikada im vise ne bih ne samo nastupao vec ni dosao niti ih pomenuo u razgoru ikada vise . Odjebo bi ih i to je to .

Baki

05.01.2022 09:49

Toliki pritisak na Novaka (ne ulazim u ispravnost) da je realno da Novak ne osvoji 21 titulu u Australiji. To je i bio cilj, a Novak je toga svestan.

Nata

05.01.2022 11:07

Važno je ko nije zaražen koronom a ne ko je vakcinisan.