PRESEDAN! Poništava se ODLUKA i Novak neće igrati na Australijan openu?

Autor:

Sport

05.01.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković dobio je medicinsko izuzeće i učestvovaće na ovogodišnjem Australijan openu, međutim, sve se može za 180 setepeni okrenuti u jednom danu...

PRESEDAN! Poništava se ODLUKA i Novak neće igrati na Australijan openu?

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Ministar unutrašnjih poslova saopštio da bi vlada Australije i dalje mogla da poništi odluku o "medicinskom izuzeću" i da tako zabrani Đokoviću ulazak u zemlju:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Iako Vlada Viktorije i Teniski savez Australije mogu da dozvole nevakcinisanom igraču da učestvuje na Australijan openu, zapravo je Vlada Australije ta koja odlučuje na granici. Od 15. decembra samo potpuno vakcinisani mogu da uđu u zemlju bez medicinskog izuzeća. Ako osoba nije vakcinisana, mora da poseduje validan dokaz da ne može da bude vakcinisana iz medicinskih razloga kako bi mogla da ima iste benefite kao vakcinisani. Granična policija će nastaviti da prati da li se mere poštuju. Niko ko dolazi na Australijan open neće imati specijalan tretman- navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Iytina

05.01.2022 08:47

Ispravna odluka.

maja

05.01.2022 09:07

ne bi isla,pa i da me zlatom vuku sad...ko su oni da te sankaju?!

TeoD

05.01.2022 15:27

Zatvorska Kolonija i Gulag zvana Australija, usto najveci rasisti na planeti, cak i gori od njihovih britanskih gospodara. Vrati se ti Nole lepo u Srbiju, najbolji si u istoriji, jedini nacin da te zaustave je na silu i bezobrazluk a vidimo da ni svoja pravila ne postuju. Nek ih je sramota sto sramotu nemaju.

Odgovori 21 3
sasa

06.01.2022 06:02

Uopšte ne razumem naš manir ponašanja, verovatno zato što smo mnogo razmaženi od strane vlasti i nepismeni po prirodi postojanja. Ako je zakonom zabra njeno ulazak nevakcinisanih u neku zemlju, tu nema šta da se polemiše, poštuj to.