BLIZU SPLIĆANA JE BILA I JEDNA EKIPA IZ ZADRA: Menadžerka kluba progovorila o nestalom Mateju, otkrila i da li je bilo incidenata!

Autor:

Hronika

05.01.2022

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od poslednjih mesta gde je viđen 27-godišnji Matej Periš iz Splita je upravo beogradski klub Magacin, koji se nekad nazivao Gotik te je tako poznat u javnosti. On je zadnji put viđen 31. decembra oko 2:30, a njegov nestanak prijavljen je tog dana oko 18 sati.

BLIZU SPLIĆANA JE BILA I JEDNA EKIPA IZ ZADRA: Menadžerka kluba progovorila o nestalom Mateju, otkrila i da li je bilo incidenata!

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Navedeni klub je u utorak popodne "posetila" policija, a menadžerka kluba Zorica Šestović pokazala je unutrašnjost kluba novinarima Slobodne Dalmacije kao i šank gde je sedeo nestali mladić i njegovi prijatelji.

- U blizini Splićana bila je i jedna ekipa iz Zadra, rekli su da su se baš lepo proveli svi. Sutradan kad su čuli za nestanak i oni su bili ovde. Ulazi se samo uz rezervaciju, ali ako klub nije dovoljno popunjen, može se ući i bez nje. Koliko znam, momci iz Splita nisu imali rezervaciju. Nije bilo stvarno nikakvih problema s njima. Omladina kao omladina. To što se proširilo negde da ih je redar upozoravao su čiste gluposti te insinuacije. To je valjda rekao jedan od tih momaka. Ja u to ne verujem. Jer naše osiguranje stoji napolju, imamo četiri momka. Bitno je i to uvek gledamo, da niko ne unese neko oružje -  kazala je Zorica Šestović. 


Ispričala je i to da su klub zatvorili kad je mladi Splićanin nestao.

- Bilo bi glupo da u ovoj situaciji radimo i veselimo se dok ne znamo šta se dogodilo s momkom - kazala je.

Republika

Foto: Printskrin

Nenad Periš

Policija je nekoliko puta posetila klub i "pročešljala ga". Menadžerka je ispričala i to da je svako malo neko od zaposlenika ode na razgovor kod njih.  Na pitanje o jakni Mateja Periša kaže da su je uzeli njegovi prijatelji. Isto tako, kazala je da je otac mladića Nenad Periš bio u klubu u nedelju kada je došao u Beograd tokom trećeg dana potrage za njegovim sinom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Rijana

06.01.2022 08:14

Zašto se ćuti o tome: Desila su se tri incidenta.Izbačena su dva mladića iz kluba.Dva tri puta je bili su intervenisani i smirivali splićane jer su bili bučni. Treči, konobar je splićanima hteo da naplati trostruko više, nego što je pravi ceh za piće.Došlo je do svadje.Matej je želeo da časti zadrane 1 bocom viskija. To je izjava jednog od splićana.Mešeli su alkohol,nikakv droga nije u pitanju.Zašto MUP o tome nije obavešten. Menadžerku na poligraf, konobare. Splićan kada su ušli,posle nekog vremena su primetili 4 mladića ispred ulaza u klub., oni su ih "mrko" gledali.Kasnije su pitali ko su oni, rečeno im je da su to neki "navijači". Čiji? Ko ih je angažaovao. Ko je vlasnik kluba? Gde su oni bili kada je Mateja izleteo,jer je verovatno okidač bio svadja oko ceha sa konobarom kao i prepucavanja sa zadranima.Menadžerka je izjavila/zamedije/ da ispred vrata stoje 4 momka,"jer je to naše osiguranje, da niko ne unese oružje" To je vrlo bitna informacija, interesuje me gde su oni bili tada i da li su bili na poligrafu.Snimci vrlo loši, nigde se ne vidi da je on sišao niz stepenice,jer je bila magla, samo silueta i pretpostavke. Mnogo ovde ima rupa i nedorečenosti.Mladić je nadporosečne inteligencije, sportista, fakultetski obazovan,mladić za primer drugima, procenio je verovatno situaciju i pobegao je.....Treba pretražiti i okolinu , na tim ruševinama, koje su pune rupa i ko znalčega već. Možda ga je tu neko dokrajčio.Ko je poturio snimak o plivanju u hladnoj reci????Da li je slučajnost da se pojave dva mladića isto obučena, razlika u boji patika sa majcama u kratkim rukavima u isto vreme. Vreme na snimcima se ne podudara????Tražite ga i na kopnenom delu.....Podrška za porodicu i priželjkujemo samo jedno, da se živ i zdrav vrati u zagrljaj svojim najvoljeijima.

Odgovori 37 11
Bane

12.01.2022 13:48

@Rijana - Pa vi Rijana odite do policije i ispricajte tk kad vec znate vise nego ostali a ne po komentarima da pisete sve i svasta ako znate a zelite vec da se pomogne u istrazi obratite se nadleznima i dajte im eve te informacije!

Odgovori 14 13
Nikola

18.01.2022 07:18

@Rijana - Ti nzas kakve je mladic inteligencije, mora da ga bas dobro znas i da si se cesto druzila sa njim kad sve to tvrdis. Ali naravno nit ga znas nit si se druzila sa njim, vec pricas gluposti. Sto se tice toga da je bio uzoran isti slucaj, mada, s obzirom da je u to doba bio u drugoj zemlji, i do kasno u klubu, to bas i nije uzorno. Za primer je onaj koji u to vreme spava kod kuce, a ne oni koji lumpuju. Opravdanje ne moze biti nova godina za lumpovanje, jer i nova godina kao nova godinaje obican dan i zapravo paganski praznik koji mnogi nit slave nit tome daju bilo kakav znacaj.

Nikola

18.01.2022 07:22

@Rijana - Uzorni momci nit izlaze tako kasno, a pogotovo ne na takva mesta kao sto je Gotik.