SULUDE TEORIJE INSTAGRAM PRIJATELJA NESTALOG MATEJA: Dok jedni misle da je ubijen, drugi su ubeđeni da je živ i to iz jednog razloga (FOTO)

Autor:

Hronika

04.01.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Živi bogovski, ne očekuj ništa!" Ovo piše na Instagram profilu Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beton hali u Beogradu, gde je s društvom došao zbog novogodišnjih praznika.

SULUDE TEORIJE INSTAGRAM PRIJATELJA NESTALOG MATEJA: Dok jedni misle da je ubijen, drugi su ubeđeni da je živ i to iz jednog razloga (FOTO)

Foto: MUP RH, Privatna arhiva

Još nema vesti o nestalom Mateju Perišu

Na društvenoj mreži Instagram može se videti da je Matej Periš pre nego što je nestao putovao. Ima fotografije iz Češke, Holandije i vidi se da je bio u društvu kao i ovog puta kada je došao u Srbiju. Takođe, ima raznih komentara u vezi Periše gde su njegovi pratioci primetili i da se povećao broj njegovih pristalica u roku od jednog dana sa 442 na 444, gde su oni polemisali da li to znači da je on aktivan na ovoj mreži, navodi Kurir.

Foto: Facebook

 

- Ukoliko je nakon trčanja ušao u vodu tu nema spasa. Samo treba žuč da mu pukne da bi isplivalo telo što može da potraje, jer je vreme hladno - jedan je od komentara, dok drugi glasi:

- Kad se vratiš slobodno zahvali svojim prijateljima što su uz tebe! Niti jedan nije izašao pred medije i rekao šta i kako je bilo, niti jednom se ne znaju inicijali, a kamoli ime i prezime. Na snimcima se čuje dalmatinski naglasak očito tvojih prijatelji i oni znaju šta je bilo. Neka ih kazni bog!

Foto: Facebook

 

Ima i komentara "samo da si živ", "nadamo se srećnom kraju", "daj bože da te nađu i da si živ i zdrav".

Međutim, ima i onih teorija koje su potpuno sulude. Matejini pratioci navode da je on možda otet i ubijen jer je Beograd opasan grad?!

- Brate ako ga nisu našli, teško će... Priča se da su ga ubili i sakrili telo. Puno je manjina u Srbiji ko zna - piše u suludom komentaru, dok drugi odgovara:

Foto: Facebook

 

- Brate, hajde da ne nagađaš na takav način. Ko nije iz Beograda ne može da pričao o tome, priča se da je Beograd džungla, pun ovakvih i onakvih ljudi, ali ko se po tom istom gradu kreće svakodnevno zna se da nije tako, jako se retko može desiti da neko bira rendom ljude i da učini nešto.

Podsetimo, prijatelji Mateja Periša prijavili su njegov nestanak 31. decembra, rekavši da ga nema od 2.30. Kako su pojasnili, bili su u klubu Gotik, a njihov drug je otišao da prošeta i više se nije vratio. Od početka mu je telefon nedostupan, a kada su krenuli ka apartmanu, ispostavilo se da on nije uzeo jaknu iz garderobe. On je s društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading