SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ STARIJA OD SNAJKE 2 GODINE! NAPOKON OTKRILA ŠTA MISLI O BRAKU SVOG SINA: Ako si spreman da mene gledaju ČUDNO na poslu, onda budi s njom!

Autor:

Zabava

05.01.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević je samo par godina mlađa od svoje svekrve Dušanke, a sada je otkriveno i u kakvom su odnosu.

SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ STARIJA OD SNAJKE 2 GODINE! NAPOKON OTKRILA ŠTA MISLI O BRAKU SVOG SINA: Ako si spreman da mene gledaju ČUDNO na poslu, onda budi s njom!

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević je u braku već osam godina sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, a njegova majka igra veoma bitnu ulogu u njegovom životu, iako se do sada nije javno eksponirala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Verica i Veljko

Ipak, Dušanka Kuzmančević se pojavila sa sinom Veljkom u emisiji "Dok anđeli spavaju", u kojoj je on govorio o svom privatnom životu, o uspesima, ali i o supruzi Verici.

- Dolazim sa posla a on se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni vraćam se za Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom. Bila sam zatečena. Pričali smo o tome i rekla sam: "Ako je to to, i ako ste se našli i ako je voliš, onda u redu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju, kao i mene na poslu - onda okej". Tada sam ga pitala i nikad više. Ja ne pitam, samo ako sami nešto kažu - ispričala je Dušanka, a onda se dotakla njihovog odnosa:

Republika

Foto: instagram.com

Verica Rakočević

- Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se - ispričala je Veljkova majka, a prenosi Kurir.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oki

05.01.2022 11:22

Sve je smisljeno,nasla je prijateljicu za staracki dom.