PROCURILA FOTKA SA SAHRANE SILVANE ARMENULIĆ: Svima je promakao jedan detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Silvana Armenulić izgubila je život 10. oktobra 1976. godine, a detalj o njenoj sahrani su mnogi zaboravili.

PROCURILA FOTKA SA SAHRANE SILVANE ARMENULIĆ: Svima je promakao jedan detalj! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Silvana Armenulić doživela je i upokojena veliku slavu nakon što je Dragan Bjelogrlić odlučio da snimi film navodno po životu muzičke legende Tome Zdravkovića. Poznato je da u filmu ,,Toma" možemo videti scene kako su se Silvana i Toma voleli, te da je njihova ljubav biti velika, ali nikad ostvarena. Međutim, njihova ljubav prekinuta je Silvaninom smrću, što je Tomi iz korena promenilo život. 

 

 

Naime, podsetimo, Silvana je 10. oktobra 1976. godine tragično nastradala u automobilskoj nesreći, zajedno sa tada trudnom sestrom Mirjanom i violinistom, međutim, jedan detalj o sahrani Armenulićke su svi propustili. 

 

 

Inače, Silvna rođena je kao Zilha Bajraktarević 18. maja 1939. godine u Doboju, a umetničko ime Silvana uzela je po tada popularnoj glumici Silvani Mangano, čiji je film "Gorak pirinač" posebno volela.

Ono što je malo poznato u javnosti ili su mnogi zaboravili jeste da je na Silvaninoj sahrani bilo više od 30. 000 ljudi koji su voleli njen lik i delo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Extruder

04.01.2022 11:24

Sta je bre ko propustio?!

Odgovori 35 1
Pevacica

04.01.2022 14:51

Eno je na gotografiji i Leoa Lukić, skroz desno.