NOVICA ZDRAVKOVIĆ JE DUGO KRIJU ISTINU O TOMI: Pevač je krao šta je stigao, a u filmu fali BITAN DETALJ o ocu! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Marić otkrio je detalje razgovora sa bratom Tome Zdravkovića, Novicom, koji mu je dočarao kakav je život živeo legenda narodne muzike.

NOVICA ZDRAVKOVIĆ JE DUGO KRIJU ISTINU O TOMI: Pevač je krao šta je stigao, a u filmu fali BITAN DETALJ o ocu! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Milan Marić doživeo je neverovatno popularnost odmah nakon što je javnost saznala da je dobio glavnu ulogu u filmu ,,Toma", u režiji Dragana Bjelogrlića, a narod je ostao zatečen koliko je maestralno odigrao ulogu muzičke legende Tome Zdravkovića

U jednoj emisiji Milan je otkrio da se baš pripremao za ulogu Tome, te da je zbog potreba filma odlazio na razgovore sa njegovim bratom Novicom Zdravkovićem, kako bi se bolje upoznao i dočarao publici lik muzičke legende. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković

 

- Ukrao je ćaletu zlatne zube. Trebalo je da zapali za Leskovac i on tati mazne zlatne zube i utopi ih... To je jedna anegdota koju nam je Novica ispričao. Jasno vam je kakav je to lik bio - rekao je Milan Marić u emisiji "Parobrod".

Inače, Marić je nedavno otkrio da je zbog uloge legendarnog pevača morao da nauči i da peva.

- Nisam vičan pevanju i nikada pre ovog filma to nisam radio. Imao sam mali strah kako ću se snaći. Mnogo mi je savetima pomogao Željko Joksimović, tako da sam u svim scenama zaista pevao, nisam blefirao! Kasnije je u montaži ubačen glas Aca Pejovića, koji je to uradio fenomenalno.

Republika

Foto: Republika/Privatna arhiva

Toma Zdravković iz mladosti

 

- Pre Tome igrao sam uglavnom uloge opasnih momaka. Prvo u "Državnom službeniku", gde igram agenta BIA, a onda i kriminalca u "Besi". U "Tomi" je trebalo da dočaram čoveka koji je satkan od emocija, koji se bori sa sobom i koji je delimično desktruktivan. Bilo je izazovno da prihvatim tu ulogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading