SUPRUG MI JE PREMINUO, SA NJIM SAM SLAVILA NOVU GODINU: Milena Plavšić u emotivnoj ispovesti se prisetila POKOJNOG MUŽA, pa otkrila šta joj nedostaje! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.01.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milena Plavšić pred kamerama Republika.rs portala prisetila se pokojnog supruga, kao i šta joj najviše nedostaje tokom predstojećih praznika.

SUPRUG MI JE PREMINUO, SA NJIM SAM SLAVILA NOVU GODINU: Milena Plavšić u emotivnoj ispovesti se prisetila POKOJNOG MUŽA, pa otkrila šta joj nedostaje! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Pevačica Milena Plavišić u velikom novogodišnjem intervju otkrila nam je da će se u ovoj godini sve promeniti. Naime, Mileni je pre dve godine preminuo suprug, zbog čega joj se život promenio iz korena, a sada je pred našim kamerama ispričala kako se trenutno oseća, kao i sa kime planira da provede novogodišnju noć. 

Milena je kroz razgovor ispričala da joj se tokom 2021. godine ništa lepo nije dogodilo, ali da će pokušati da sve promeni od sledeće. 

 

 

- Kada me neko pita kako sam, ja kažem onako kako mora. Dobro teku pripreme, ima mnogo snimanja, kada dođe decembar, ali dve godine to nije bilo onako kako bi trebalo, pa smo se malo i uželeli, sve je dobro, malo je naporno, ali dobro - govori Milena i dodaje sa kime će provesti novogodišnju noć:

- Ja planiram da provedem Novu godinu kod kuće. Nemamo tradiciju, s obzirom na to da moj muž nije pored mene, nemam želje neke, da nešto spremam posebno, ali ću obeležiti to, biće tu moje prijateljice.

 

 

Milena se prisetila i smrt njenog supruga, za kog je mnogo bila vezana, pa otkrila kako je sa njim volela da provodi predstojeće praznične dane. 

- Ništa mi se nije lepo desilo, muž mi je preminuo, to mnogi znaju, iz moje porodice je bila tužna situacija, koji su se završili kako ne treba. Jedva čekam da ova godina prođe, jer meni nije donela ništa dobro, a nadam se da će 2022. doneti prvenstveno zdravlje i sreću - priča Milena i dodaje:

 

 

- Nas dvoje smo to organizovali i uvek smo imali nekoga u našem društvu, a sada, kažem, koliko budem imala volju. Nisam okitila jelku, jelku sam izbacila, mi smo to kitili kao deca, radovali se, ja sam to izbacila, jedan deo sam okitila tamo gde držim njegove slike, neću više nikada kititi jelku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading