BEZ KESA ZA ĐUBRE I TIGANJA SE NE VRAĆAJ! Luna čuva bebu i deklamuje Marku spisak, on POSLUŠNO kupuje i to na AKCIJI!

Autor:

Zabava

28.12.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković uhvaćen kako kupuje za suprugu Lunu.

BEZ KESA ZA ĐUBRE I TIGANJA SE NE VRAĆAJ! Luna čuva bebu i deklamuje Marku spisak, on POSLUŠNO kupuje i to na AKCIJI!

Foto: instagram.com/lunnadjo

Marko Miljković i Luna Đogani uživaju u svojoj ljubavi i porodičnom životu sa ćerkicom Miom, te su se donekle i povukli iz javnog života, ostavljajući prostora svojim fanovima da ih gledaju isključivo na njihovom ''Jutjub'' kanalu.

 

 

Njih dvoje su nedavno obelodanili da su preuzeli ključeve novog stana i da su pronašli novu oazu mira, te su pokazali celokupnoj javnosti i koji su nameštaj odabrali za svoj novi dom. Da se Marko odlično snašao u novoj ulozi pokazuju svakodnevne fotografije i snimci njega sa ćerkom, ali osim kao novopečeni tata, Miljković se odlično snalazi i u ulozi supruga, a tome u prilog ide i to što sam ide u nabavku i bira tiganje koje će Luna koristiti za kuvanje i to one na akciji, kako prenosi Alo. 

 

 

Kako navode, Luna je od kuće slala upute, te su ona i Marko bili konstatno na vezi, te se čulo kako mu govori da se ne vraća kući bez kesa za đubre i tiganja, a on se potrudio da kupi upravo ono što ona i traži od njega i usreći tako svoju najveću ljubav.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading