GOGA SEKULIĆ OPLELA PO STARLETAMA KOJE JOJ KRADU HLEB IZ USTA: Žele da budu poznate po svaku cenu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.12.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić iznela je mišljenje o rijaliti učesnicima koje postaju pevačicu.

GOGA SEKULIĆ OPLELA PO STARLETAMA KOJE JOJ KRADU HLEB IZ USTA: Žele da budu poznate po svaku cenu! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Gordana Goga Sekulić na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije popričala je o njenim novitetima u životu. Naime, Goga je pre nekih sedam mesec bila zaražena koronavirusom, nakon čega, kako kaže su joj ostale posledice, a potom se dotakla i njenog naslednika. 

 

 

 

- Da kažem, ima nekih sedam meseci, ostaju posledice, ja se brže umorim, a dosta obaveza oko deteta, osećam neke promene. Dete voli da juri, slavili smo rođendan, umiljato dete, ne stižemo na trening, ali zahvaljujući Vasiliju, u pokretu sam -  govori Goga, pa dodaje šta joj je najbitnije u vaspitanju deteta:

- Želim da mi sin bude normalan, skroman, pošten, a za ostalo neka sam odlučuje.

Gogu smo upitali i da prokomentariše to što sve veći broj pevača i pevačica potiče baš iz rijaliti formata, pa estradne umatnica nije krila da je za sve kriva publika. Naime, kako je Goga istakla, publika bira zvezda, a kako je rijaliti, u kom je i sama bila učesnik, teren koji stvara nove poznate ličnosti uzeo maha, ne krije da joj ne prija što danas svako u ruci drži mikrofon. 

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Goga Sekulić

 

- To je kriva publika, ovi rijaliti koji su dozvolili, ja nemam ništa protiv, ja sam sama učestvovala, ali žele da budu poznati po svaku cenu, danas svako može da peva, meni je to tužno. I onda se pojavi neko nov, ko ne zna da peva i to je kao pevačica, ali dobro, to je cirkus - govori Goga, pa dodaje:

- Ja se nisam odrekla ničega, završila sam solo pevanje i ekonomski fakultet, tata nije podržavao estradu, jer je znao šta se tu dešavalo, ali vidim da se ljudi odriču svega i svačega, zarad nečega, ja sam imala uspone i padove, a opet držim neku zlatnu sredinu, nisam spremna da budem u klanovima i grupama da bih bila na reklamama, sve što mogu, radim sama, na početku mi je pomagao tata, posle sama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
ara

19.12.2021 18:48

dosla cudna vremena,zarade pare,uloze u album koji se snimi sa pola price,dodatkom efekata i drmusanja,koji ih guraju i svi zaraduju,te vrsni pevaci na ceki,mnogi