ZORICA BRUNCLIK PRIZNALA SVE O SILIKONIMA: Kemiš i ja smo svašta radili! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.12.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Brunclik ostala je šokirana pitanjem o silikonima.

ZORICA BRUNCLIK PRIZNALA SVE O SILIKONIMA: Kemiš i ja smo svašta radili! (VIDEO)

Foto: Časlav Vukojičić

Pevačica Zorica Brunclik jedna je od zapaženijih umetnika na našoj estradi, zbog njenog izgleda, ali i ljubavnog života. Naime, poznato je da je u dugogodišnjem braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, koji snakodnevnu svoju dragu obraduje nekim poklonom, koji njoj mnogo znači. 

 

 

U razgovoru pred našim kamerama, Zorica je otkrila da vredno rade na novim projektima, ali da im mnogo smeta što već dugo, skoro dve godine nisu nigde otputovali, iako je to bila nekada njihova tradicija. 

- Stvarno smo svašta radili što rade dvoje! U pauzama jesmo radili u studiju. Konstatovali smo da dve godine nismo izašli iz zemlje! Jedino što sam rekla da mu se ovo sve beleži, mi ne smemo da idemo negde, mi smo ljudi u godinama, najpre možemo da skiknemo. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Zorica Brunclik

 

Suzana Mančić nedavno je istakla da je Zorica imala jedina hrabrosti da prva ugradi silikone, zbog čega smo upitali pevačicu da nam prokomentariše tu izjavu. Međutim, iznenadili smo se zbog njene reakcije, a kroz ironičan osmeh poručila je mnogo toga. 

- Kad se ugase kamere, onda ću da ti kažem!

Međutim, to nije sve, Zorica se dotakla i to što je napravila veselje za njenu mezimicu povodom venčanja. A šta nam je sve otkrila istaknuta umetnica, možete pogledati u video snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading