OVAJ SNIMAK VINUO GA JE U ORBITU - 2 MILIONA PREGLEDA! Daniel Đukić u glavnoj ulozi: Voćkice mi život upropastile! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

19.12.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daniel Đukić, novosadski jutjuber koji preti da će skočiti sa terase, postao je poznat tokom emitovanja huumorističke emisije "Dnevnjak" koja je prikazivana od 2015. do 2017. godine.

OVAJ SNIMAK VINUO GA JE U ORBITU - 2 MILIONA PREGLEDA! Daniel Đukić u glavnoj ulozi: Voćkice mi život upropastile! (VIDEO)

Foto: printscreen

On je, zajedno sa kolegama na komičan način glumio ljude iz svakodnevnice.

Njegov najgledaniji klip pod nazivom " Voćkice mi život upropastile" broji oko dva miliona pregleda.

Đukić na svom Tik Toku često objavljuje snimke, a ima skoro tri hiljade pratilaca, dok na Instagram nalogu ima oko 40.000 pratilaca.

Njega na Tviteru njegovi pratioci nazivaju "vojvoda" i "đeneral", osnivač je i sajta "Tarzanija", kao i serijala "Betparačke priče".

Inače, cela drama je počela u prepodnevnim satima kada je po pozivu Đukićeve majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin (36) preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa.

Na licu mesta su i pregovarači MUP.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading