SVI GA ZNAJU IZ DNEVNJAKA: Duluvra napravio haos u Novom Sadu, cela zemlja prati dešavanje iz Ulice Cara Dušana! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

19.12.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Đukić poznat pod nadimkom Duluvra, koji se našao u centru pažnje zbog drame koja se odigrala u Ulici Cara Dušana u Novom Sadu, dobro je poznat konzumentima sadržaja na društvenim mrežama.

SVI GA ZNAJU IZ DNEVNJAKA: Duluvra napravio haos u Novom Sadu, cela zemlja prati dešavanje iz Ulice Cara Dušana! (VIDEO)

Foto: printscreen

Danijel Đukić, jutjuber

Kao što je Republika već pisala, prava drama odigrala se u Novom Sadu nakon što je Đukićeva majka pozvala policiju, nakon što joj je komšinica javila da njen sin preti da će izvršiti samoubistvo.

U međuvremenu, Đukić se oglasio i na Tik Toku, gde je postavio razgovor sa policajcima koji pokušavaju da ga odgovore o samoubilačkih namera.

 

Inače, Duluvra je postao popularan na Jutjubu zahvaljujući satiričnoj emisiji "Dnevnjak", u kojem je imao značajnu ulogu.

 

Takođe, Duluvra je osnivač jedne od popularnih grupa na Tik Toku poznatoj pod imenom - Nju ejdž Četnici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading