VUK KOSTIĆ SE POVLAČI IZ GLUME: Glumac završio KARIJERU, a za sve je kriv Vojin Ćetković! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Kostić iznenadio je sve odlukom da će se povući iz sveta glume, pa je otkrio tajni plan sa kolegom Vojinom Ćetkovićem.

VUK KOSTIĆ SE POVLAČI IZ GLUME: Glumac završio KARIJERU, a za sve je kriv Vojin Ćetković! (FOTO)

Foto: printscreen

Popularni glumac i miljenik ženskog dela publike Vuk Kostić iznenadio je sve svojom odlukom da se povuče iz sveta glume, što je šokiralo domaću javnosti. Glumac Kostić je u intervjuu za Stori otkrio zbog čega je doneo ovako radikalnu odluku za njegov život. 

Republika

Foto: Promo foto

Vuk Kostić glumac

 

Vuk Kostić poznat je po mnogim ulogama u svetu srpske kinematografije, a nedavno je napunio 42 godine nakon čega je i doneo odluku da napusti glumu. Uvek blažen među ženama, Kostić je ipak odlučio da kada se prezasiti cele situacije da se povuče u svoje odaje. Kostić je u razgovoru za pomenuti mediji otkrio da se nekoliko puta opekao, jer je bio otvoren kada je njegov ljubavni život u pitanju, pa je baš zbog toga odlučio da svoju romansu sakrije daleko od očiju javnosti. 

Republika

Foto: Promo foto

Vuk Kostić

 

Kad završite karijeru, da li ćete živeti u unutrašnjosti ili u Beogradu?

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem imao sam plan da kupimo neku konobu, odnosno kućicu i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Petar

17.12.2021 13:58

Naglumeo se a

Umorko

18.12.2021 15:29

Umorko mali!

Miki

19.12.2021 08:56

Ko mu natura sve te zene i to bezrazlozno?Svaka je posle par dana pobegla od njega , a on otisao u lov.Tu nesto ne stima ima on neki feler kad su zene pa i gluma u pitanju.