ISPUSTILA SAM JE KAO MALU I OSTAVILA SAMU: Dragana Mićalović otkrila zašto se nije ostvarila kao MAJKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mićalović progovorila je o potomstvu, a u jednoj emisiji otkrila je zbog čega se još uvek nije ostvarila kao majka.

ISPUSTILA SAM JE KAO MALU I OSTAVILA SAMU: Dragana Mićalović otkrila zašto se nije ostvarila kao MAJKA! (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

 

 

Glumica Dragana Mićalović u emisiji na televiziji K1 ispričala je sve o njenom odrastanju, a tom prilikom dotakla se i zbog čega se do sada nije ostvarila kao majka. Naime, popularna glumica je napunila je ove godine tridesetu, zbog čega svakodnevno dobija pitanja kada će se udati i roditi decu, da joj je vreme, ali ona vrlo vešto krije svoj ljubavni život kao zmija noge. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragana Mićalović

 

Međutim, podsetimo da je Mićalovićeva bila u žiži skandala kada se spekulisalo da je u intimnom odnosu sa pevačicom Milicom Pavlović, o čemu nije volela javno da govori, ali očigledno da je mlada glumica sklona skandalima, koji joj i te kako prijaju. A vrlo je aktivna i na društvenim mrežama, gde redovno obaveštava svoje pratioce kako o radnim obavezama u toku dana, tako i terapijama koje uzima, kako bi mogla normalno da funkciniše kroz dan. 

 

 

U razgovorou sa pevačicom Gocom Tržan, koja je u emisiji u ulozi voditeljke, Dragana je ispričala vrlo zanimljivu teoriju zbog čega se još uvek nije ostvarila kao majka, a po svemu sudeći, izgleda da joj to još uvek nije ni napameti. 

- Ja bih volela stvarno da vratim onu malu Gagu koju sam negde ispustila i ostavila je samu. Kolika god da mi je želja da imam porodicu i da budem majka, pre bih pristala da ostanem sama nego da me neko promeni i da neko želi da me menja - ispričala je Dragana u emisiji na K1. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading