ON JE PRVA LJUBAV SEKE SABLIĆ: Glumica je bila LUDA za njim, a onda ih je SMRT RASTAVILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Sablić bila je ludo zaljubljena u njenog kolegu, sa kojim je imala romansu kratkog daha, a onda je smrt pokucala na vrata.

ON JE PRVA LJUBAV SEKE SABLIĆ: Glumica je bila LUDA za njim, a onda ih je SMRT RASTAVILA! (FOTO)

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Poznata glumica Seka Sablić se ne pojavljuje često u medijima, pa je tako malo poznato o njenoj prvoj ljubavi, koja nije dugo potrajala, ali je na nju ostavila veliki trag. Naime, poznata glumica je pre nekoliko decenija imala ljubavnu romansu sa njenim kolegom, koji je nažalost preminuo. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Seka Sablić

 

U pitanju je glumac Božidar Stošić, koji je biom Sekina velika ljubav. Međutim, ljubavna priča Sablićeve i Božidara nije dugo trajala, no, to nije sprečilo glumicu da uvek o svom kolegi ima samo reči hvale, koje je uvek isticala, kada god bi je neko pitao.

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka  jednom prilikom, prenosi "Blic" .

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Božidar Stošić

 

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je Sablićeva nakon glumčeve smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading