NIKOLA ĐURIČKO DOBIO NOVOG ČLANA PORODICE: Pozirao sa suprugom i naslednicima, pa zajedno podelili SREĆNE VESTI sa svima! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Nikola Đuričko podelio je sa pratiocima na Instagram profilu porodičnu fotografiju.

NIKOLA ĐURIČKO DOBIO NOVOG ČLANA PORODICE: Pozirao sa suprugom i naslednicima, pa zajedno podelili SREĆNE VESTI sa svima! (FOTO)

Foto: instagram.com/nikoladjuricko

 

Poznati glumac Nikola Đuričko već dugo se ne izlaže javnosti, posvetio se u prezničnim danima svojoj porodici, a sa prijateljima na Instagramu vrlo često deli srećne i posebne trenutke iz života. Poznato je da je sa svojom porodicom spakovao kofere i ,,zapalio" sa velikim ambicijama, da svoj talenat potroši na sceni Holivuda. 

 

 

Na Instagram profilu ovog šarmantnog glumca pojavila se porodična fotografija, koja je odisala duhom novogodišnjih praznika. Praznična atmosfera zavladala je u porodici Đuričko, a u komentarima su se nizale pohvale Nikolinih kolega. Svi su primetili da Nikolin naslednik, sin Đorđe neodoljivo podseća na svog oca iz mlađih dana. 

 

 

Supruga Ljiljana pozirala je sa novim članom njihove srećne porodice, a u pitanju je pas, koji je uneo novi talas u njihov život. Ova porodična fotografija postala je viralna na Instagramum, a porodica Đuričko očigledno uživa u ovim danima, jer nisu skidali osmeh sa lica. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Eto!

16.12.2021 12:23

Bravo. Ko kaze da se ne moze uspeti "tamo negde", pa se vracaju "ovamo" jer ih to podseca na udobnu staru majicu?