MIŠO KOVAČ U LOŠEM STANJU, PRIKLJUČEN NA APARATE: Direktor KBC-a otkrio da li se pevaču piše CRNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor KBC-a otkrio je u kakvom stanju se nalazi Mišo Kovač.

MIŠO KOVAČ U LOŠEM STANJU, PRIKLJUČEN NA APARATE: Direktor KBC-a otkrio da li se pevaču piše CRNO! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

 

Popularni pevač Mišo Kovač (80) juče je ponovo završio na bolničkom lečenju. Podsetimo, da je pre otprilike tri nedelje bio u bolnici na lečenju, a nakon izvršenih analiza, doktori su ga pustili na kućno lečenje. 

Naime, Mišo se u bolnici vratio zbog visoke temperature, a direktor KBC-a u plitu otkrio je za medije u kakvom je stanju muzičar, prenosi 24.sata.hr. Direktor Julije Meštrović objasnio je u kakvom je stanju Kovač, a trenutno uspevaju da mu stanje drže u stabilnim brojkama. Kako prenose hrvatski mediji, Mišo sve vreme spava, a priključen je na kiseonik. Terapiju koja mu je određena je primio na vreme, što je dodatno smirilo njegovo stanje. 

Republika

Foto: printscreen

Mišo Kovač

 

Podsećanja radi, Kovač je prošlog utorka uveče nakratko završio na ispitivanju u bolnici, te je i tada već bio priključen na kisoknik. Odrađene su mu sve analize, pa i test na koronavirus, koji je pokazao da to nije u pitanju. Kako je otkriveno, Mišo ima hroničnu opstruktivnu bolest pluća, pa je ustanovljevno da nakon što je priključen na kiseonik, pevaču je bilo mnogo bolje, a onda su ga lekari pustili na kućno lečenje. Međutim, Kovaču je ponovo bila potrebna zdravstvena pomoć, te su ga lekari ponovo zadržali na bolničkom lečenju. 

Osim Kovača, na koronu je pozitivna i njegova supruga Lidija, kao i ćerka Ivana koja je pre nekoliko dana posetila oca u Strožancu kraj Splita gde se on nalazi već nekoliko meseci.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading