TAKSISTA ORUŽJEM NAPAO SRPSKU PEVAČICU, A ONDA JE PROGLASILI MRTVOM! Ispovest koja ledi krv u žilama, na kraju završila u POLICIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Sanja Maletić progovorila je o teškom periodu u životu.

TAKSISTA ORUŽJEM NAPAO SRPSKU PEVAČICU, A ONDA JE PROGLASILI MRTVOM! Ispovest koja ledi krv u žilama, na kraju završila u POLICIJI! (FOTO)

Foto: youtube.com

 

Pevačica Sanja Maletić svojevremeno susrela se sa teškim trenucima u životu, a nju je najviše pogodoilo kada je jedan taksista uperio hladno oružje u nju. Naime, pevačica je tada završila u policiji, jer je prijavila lice koje ju je napastvovalo. Ono što se kod pevačice pogoršalo jeste njeno zdravlje, jer ima problema sa štitnom žlezdom i hašimoto sindrom. 

Svojevremeno Sanja je ispričala za domaće medije šta se zapravo desilo, a onda je otkrila i da je pored ovog napada, jednom prilikom završila u jarku, da je jedva izvukla živu glavu, ali da je na kraju bitno da je živa i zdrava. 

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Koktel Tv Grand

Sanja Maletić

 

- Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - ispričala je svojevremeno pevačica za domaće medije.

Republika

Foto: instagram.com/sanja_maletic_official

Sanja Maletić Instagram

 

Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa - istakla je pevačica, koju su čak i pojedini portali proglasili mrtvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading