MIĆALOVIĆKA UPLAŠILA PRATIOCE SLIKOM NA APARATIMA: Glumica digla dramu, TELO joj posustaje! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mićalović objavila je fotografiju koja je njene pratioce na Instagramu uplašila.

MIĆALOVIĆKA UPLAŠILA PRATIOCE SLIKOM NA APARATIMA: Glumica digla dramu, TELO joj posustaje! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Popularna glumica Dragana Mićalović zabrinula je sve pratioce na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila stori da je na aparatima, zbog čega su svi pomislili da je u pitanju loše zdravlje. Naime, popularna glumica vredno radi na novim projektima, a nedavno je imala i premijeru predstave Ane Karenjine. Pobulika je svakako oduševljena Mićalovićevom, međutim, zbog njenog storija digla se velika drama. 

 

 

Naime, Mićalovićeva zbog preteranog uzurpiranja oko projekata, kako bi uspela sve da iznese na nogama, morala je da se inhalira, o čemu je obavestila njene pratioce na Instagramu. Dok je bila u šminkernici, Mićalovićeva se inhalirala, što je ovekovečila fotografijom, koja je uznemirila njene pratioce. 

- Hoćeš ti sestro, ali neće telo - napisala je Mićalovićeva u svom stilu na svojoj fotografiji, a mnogi su joj poželeli brz oporavak.

Republika

Foto: instagram.com

Dragana Mićalović Instagram

 

Da objasnimo, Dragana Mićalović je samo izgubila delimično snagu ili su joj možda nastradale glasne žice ili sinusi. Međutim, jedno je sigurno, glumica ozbiljno vodi računa o svom zdravlju, tako da je sigurno da će se uskoro osećati bolje i da će prebroditi sve probleme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading