LUNA ĐOGANI OBJAVILA OPET SREĆNE VESTI: Majka Anabela Atijas se oglasila, ne može da sakrije sreću! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

14:35

Luna Đogani proslavila je ćerkinu šestomesečnicu svoje naslednice Mie Miljković, a Anabela Atijas nije mogla da sakrije sreću!

LUNA ĐOGANI OBJAVILA OPET SREĆNE VESTI: Majka Anabela Atijas se oglasila, ne može da sakrije sreću! (FOTO)

instagram/ luna_djogani

Pevačica i rijaliti zvezda Luna Đogani proslavila je sa svojim suprugom Markom Miljkovićem šestomesečnicu rođenja njihove naslednice Mie Miljković, a tom prilikom objavili su praznične fotografije sa ćerkom. Luna je na svom Instagram profilu sa pratiocima podelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala sa ćerkom Miom, ali pored lepih kadrova, pažnju je privukao komentar Anabele Atijas

youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković

 

Naime, poznato je da Anabela i Marko nisu u dobrim odnosima, te da se ne viđaju nikada, pa čak ni kada su velika slavlja u pitanju, tako da Atijasova uglavnom unuku gleda preko snimaka ili fotografija. Luna je objasnila svojim pratiocima da je Mia napunila šest meseci, a onda je Anabelin komentar izazvao opštu pometnju. 

- Sigurna sam da znaš da te beskrajno volim, ali ono što možda ne znaš je da se uvek kada sam neraspoložena ili ne uspem u nečemu što sam naumila, setim da imam tebe i da mi je to sasvim dovoljno za sreću - napisala je Luna, na šta je Anabela odreagovala:

Instagram.com

Luna Đogani i Anabela Atijas Instagram

 

- Unuče - napisala je Lunina majka, a pored stavila smajli sa srcem. 

 

 

 

Komentari (7)

Loading
Maša

17.12.2021 16:28

@Zec - Srećnih, presrećnih 6 meseci maloj princezi

Krle

17.12.2021 04:58

Aj terajte se vise iz nasih zivota.Nadjite neki posten i normalan nacin da zaradite.Neznam da li znate ali toliko negarivno uticete na ljude da je ro strasno.Razvodi,krize u braku ma katastrofa a za to ste vi krivi.Terajte se vise u ........