NE ZLOUPOTREBLJAVAJTE DECU ZBOG VAŠIH MORBIDNIH PORIVA: Milan Marić se obračunao sa ANTIVAKSERKOM Jovanom (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić obračunao se sa poznatom antivakserkom Jovanom Stojković, koja je iskoristila maloletno dete u svojim podlim namerama.

NE ZLOUPOTREBLJAVAJTE DECU ZBOG VAŠIH MORBIDNIH PORIVA: Milan Marić se obračunao sa ANTIVAKSERKOM Jovanom (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Popularni glumac Milan Marić naišao je na neprijatnu situaciju zbog poznate doktorke antivakserke Jovane Stojković, koja se besramno pomučila da prozove maloletno dete koje je glumio sa njima da ih je zarazio koronavirusom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Naime, glumci Milica Gojković i Marić, koji zajedno glume u popularnoj seriji ,,Besa", objasnili su nedavno u javnosti da ih je dete koje je bilo sa njima na setu zarazilo. Odmah se povela polemika zbog čega se došlo do zaraze, a kako nisu naknadno govorili o ovoj temi, situaciju su iskoristili antivakseri kako bi istakli sebe u prvi plan. Među glasnijima je bila Jovana Stojković koja je objavila njihovu izjavu, pa pokušala javno da ih prozove da im je dete prenelo koronavirus.

- Vaksinicani - bila je ironična Jovana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Nakon toga, glumac Milan oglasio se i objasnio da uopšte nije reč o korona virusu i zamolio da se deca ne zloupotrebljavaju u ovakve svrhe, jer je on vaksinisan, a da pritom se ne radi o pomenutom nevidljivom neprijatelju, nego o bakteriji koju je dete ,,pokupilo" u vrtiću. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

- 1. Dete nikog nije zarazilo koronom, nego bakterijom koju je pokupio u vrtiću. 2. "Zarazio" je samo nas dvoje jer je sa nama provodio najviše vremena. 3. Ne zloupotrebljavajte decu kako biste namirili vaše morbidne porive. 4. Vakcinisan sam, što bi i Vama preporučuje - jasno i taksativno napisao je glumac na svom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading