GOLE FOTKE RELJE POPOVIĆA, DEVOJKE POLUDELE: Pevač se skinuo potpuno, vene mu poiskakale, MIŠIĆI PUCAJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović skinuo se zbog snimanja serije ,,Besa", a tom prilikom nastale su fotografije koje su devojke zaludele.

GOLE FOTKE RELJE POPOVIĆA, DEVOJKE POLUDELE: Pevač se skinuo potpuno, vene mu poiskakale, MIŠIĆI PUCAJU! (FOTO)

Foto: instagram.com

Reper i pevač Relja Popović u žiži javnosti je zbog njegovog novog glumačkog ostvarenja u seriji ,,Besa". Nakon što su isplivali kadrovi trejelera žestoke vrele akcije sa makedonskom glumicom Kamkom Tocinovski, Relja je sada objavio niz obnaženih fotografija na Instagram profilu. Devojke su prosto poludele za Popovićem u ovom izdanju, a on je pokazao svima da mu je telo zategnuto kao praćka. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Relja Popović Besa

 

Popović je oduvek održavao svoj izgled, odlazio na naporne treninge, iako su mnogi mislili da će se opusti nakon što ga je pevačica Nikolija Jovanović smotala, ali ne, njih dvoje su nastavili da dominiraju kako zajedno, tako i odvojeno i mnogim parovima i danas zadaju domaći zadatak. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolija Popović i Relja Popović

 

No, pripadnicama lepšeg pola privukli su pažnju Reljini mišići, koji su u odličnoj formi, a u ispod fotografija su se nizali komentari devojaka, koje su željno pokušavale da dobiju neku reakciju pevača. Međutim, jasno vam je da je on u idiličnom ljubavnom gnezdu sa Nikolijom, koja je nedavno progovorila o Relji i tome da li je nekada posumnjala u njega.

 

 

 

- Pa iskreno, ne. Ne razmišljam na tu temu sad, pošto inače ne rašmisljam, inače jako sam mirna pošto postoji to poverenje i to me pravi da se činim mirom, on me pravi a se činim spokojom, nemam razloga da se osećam ljubomornom, a kada bi bila nešto kao ljubomorna mislim bi odlepila sa količinom nastupa i fanova koje imamo - izjavila je Nikolija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading