EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKA.RS MAJKA KRISTINE ĐUKIĆ: Vapaj Nataše Đukić - Njene reči kidaju DUŠU!(FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

12.12.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs našao se na licu mesta ispred porodičnog doma jutjuberke Kristine Kike Đukić koja se u sredu uveče ubila, nakon višegodišnje patnje.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKA.RS MAJKA KRISTINE ĐUKIĆ: Vapaj Nataše Đukić - Njene reči kidaju DUŠU!(FOTO)

Foto: ST/N. Pančić

Ekipa portala Republika.rs našao se na licu mesta ispred porodična kuće jutjuberke Kristine Kike Đukić, koja je u sredu uveče izvršila samoubistvo. Podsetimo, Kristina je godinama unazad trpela maltretiranje od strane korisnika društvenih mreža, a njeni prijatelji potvrdili su da je dobijala jezive pretnje, komentare, koje ona nije mogla više da izdrži. 

Ispred porodičnog doma zatekli smo Kikinu majku, Natašu Đukić, koja je ekskluzivno pristala da za portal Republika.rs da izjavu, koja će mnoge šokirati. 

Republika

Foto: ST/N. Pančić

Kika jutjuberka

 

- Intervjue i izjave ne želim da dajem, jer sam besna i ljuta sam na ljude i medije. Narod priča svoju priču, svi su objavili da mi je ćerka izvršila samoubistvo, pre nego što su stigli bilo kakvi zvanični nalazi. Zbog svakakvih priča sam došla u situaciju da postoji rizik da mi se detetu opelo ne održi. To je strašno, strašno šta se dešava. U jednom trenutku će sve biti objavljeno i progoviriću o svemu. Sad nisam u stanju, niko me ne zanima i ne želim nikoga da vidim - poručila je Nataša za Republika.rs.

 

Podsetimo, Kristina Kika Đukić imala je depresivne momente, o čemu svedoče i njeni prijatelji i kolege sa Jutjuba. Poznata influenserka imala je obračune sa njenim kolegama, među kojima se našao i Bogdan Ilić, zvani Baka Prase, koji je preksinoć davao izjavu u policiji, povodom sumnji da je on doprineo da Kristina krene lošim putem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading