MILAN MARIĆ NIJE TREBAO DA SE RODI: Majka poznatog glumca otkrila TRAGIČNE DETALJE o svom sinu! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka poznatog glumca Milana Marića progovorila je o teškoj trudnoći.

MILAN MARIĆ NIJE TREBAO DA SE RODI: Majka poznatog glumca otkrila TRAGIČNE DETALJE o svom sinu! (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Glumac Milan Marić jedan je od zastupljenih umetnika, a proslavio se ulogom u filmu ,,Toma". Međutim, njegova majka Gordana se ne izlaže toliko javnosti, a važi za jednu snažnu i jaku ženu, koja je zbog ploda imala problem u trudnoći. No, uprkos zdravstvenim problemima, Milan je bio uporan da se rodi, o čemu je već govorila u javnosti, što je njoj dalo vetar u leđa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Poznato je da majka Milana Marića nema dlake na jeziku, zbog čega otvoreno priča o životnim temama, dok sa druge strane, njen sin vodi svaki minut proveden ispred kamera šta će i na koji način će nešto reći. U intervjuu za Kurir TV majka popularnog glumca pričala je o njenoj napetoj situaciji zbog trudnoće koju je vodila. Naime, kako je objasnila, Gordani je u toku trudnoće dijagnostikovan placent previja, popularnije rečeno prednjačeća posteljica. Srećom, Gordani su doktori ustanovili ovu bolest mnogo ranije, zbog čega su imali vremena da otklone uzrok. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

- Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se ko juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: "Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega - ispričala je kroz smeh ona, a zatim se prisetila nešto kasnijih situacija u kojima je Marić takođe pokazao upornost i izdržljivost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

- Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj: "Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore;"Ti si mali, ti ne možeš!", a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali - duhovito je za sam kraj ispričala Gordana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading