NADA TOPČAGIĆ POKRALA DRUGARICU, OPELJEŠILA JE DO GOLE KOŽE: Otkriveno šta je otela prijateljici, ona u očaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topgačić uzela je prijateljici prsten koji joj ni dan danas nije vratila.

NADA TOPČAGIĆ POKRALA DRUGARICU, OPELJEŠILA JE DO GOLE KOŽE: Otkriveno šta je otela prijateljici, ona u očaju! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pevačica Nada Topčagić poznata je kao jedna od ekstravagantnijih dama sa estrade, koja je oduvek volela da izgleda upečatljivo, a samim stajlingom uvek je bila na meni poznavalaca mode. Međutim, u medijima se pojavila priča o prstenu koji je uzela od jedne žene iz Nemačke i nikada joj ga nije vratila. 

Sve se desilo pre mnogo godina, kada je Nada radila i zarađivala veliki novac u Nemačkoj, a tom prilikom dopao joj se prsten jedne gospođe koja joj je pravila društvo. Nada je zamolila gospođu da joj pozajmi prsten uz obećanje da će joj se svideti. Međutim, nakon nastupa, pevačica je samo nestala, a gospođa koja je otkrila ovu šok informaciju, nedavno je videla na Nadi prsten u jednoj emisiji, zbog čega je bila iznenađena. 

 

 

To s prstenom je bilo baš odavno. Nada je, kao i svi pevači sa estrade, dolazila da radi ovde u Nemačkoj. U to vreme je bila izuzetno popularna. Čim smo se upoznale, odmah smo se združile. Bila je lepa žena i volela je da se kinđuri. Uvek je na njoj bilo neko šarenilo. Ali to nije važno koliko je bila pozitivna. Došla je na tezgu i pre nego što je krenula u taj restoran gde je pevala, na mojoj ruci je spazila briljantski prsten, koji joj se izuzetno dopao. Pola sata je pričala samo o njemu. Govorila je kako i ona želi da kupi isti, ama baš isti, pa ne zna gde da ga nađe da pazari i da će, ako treba, ceo honorar da potroši samo da ga ima – rekla je ta njena drugarica za Kurir. 

 

 

Pitala me je da joj pozajmim prsten za nastup i obećala da će mi ga vratiti odmah nakon što završi s tezgom. Od toga nije bilo ništa. Odradila je ona svoj posao i nakon toga otišla u hotel. Nije se udostojila ni da me dan kasnije pozove da kaže gde će mi ostaviti moj nakit. Dan posle se Nada vratila za Srbiju i više nikad se nismo ni videle ni čule. Mogla je da me pozove da dođem na aerodrom i da mi da taj skupoceni nakit, ali nije – dodala je ova žena.

 

 

Bilo mi je krivo, danima sam se nervirala što sam joj ga uopšte dala. Kako su godine prolazile, prebolela sam prsten, a videla sam da ga je ona nosila u nekoj emisiji u kojoj je gostovala. Drago mi je bar da ga nije izgubila, iako je moj prsten prisvojila kao da je njen – zaključila je ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Anđelko

13.12.2021 12:16

Do gole kože prsta?