NAKON RAZVODA SE RAZBOLELA I OSTALA SAMA: Ivana Peters progovorila o BIVŠEM MUŽU, ćerka Sara joj dolila SO NA RANU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Peters otkrila je za medije da njen bivši suprug Aleksandar Peters nikada nije prestao da brine za nju.

NAKON RAZVODA SE RAZBOLELA I OSTALA SAMA: Ivana Peters progovorila o BIVŠEM MUŽU, ćerka Sara joj dolila SO NA RANU! (FOTO)

Foto: e-stock agency

Poznata pevačica Ivana Peters bila je u braku sa suprugom Aleksandrom Petersom, a u bračnu zajednicu stupili su 2005. godine. Tokom braka, Ivana i Aleksandar dobili su ćerku Saru, koja im predstavlja ceo svet. Međutim, nešto kasnije, poznati par doneo je odluku da stavi tačku na njihov brak, zbog čega je usledio razvod. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Inače, Aleksandar je uspešan biznismen, koji je Ivani podario razlog više da živi, a pevačica nikada nije krila koliko joj je on pomogao u životu, ali i karijeri joj je bio najveća podrška. Ivana nikada nije htela otvoreno da priča zbog čega se zapravo razvela od supruga, ali ne krije da su ostali dobri prijatelji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Nakon razvoda Ivana se svim silama trudila da ostane u dobrim odnosima sa bivšim suprugom zbog ćerke Sare. Tokom teškog perioda, kada je Ivana imala zdravstvenih problema, Aleksandar se potrudio da bude uz nju i pružio joj je podršku u svakom smislu te reči, što pevačica nikada nije ni krila, šta više, uvek je volela da ističe da na njega gleda kao na velikog životnog prijatelja. 

 

 

- Dok sam bila bolesna pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: "Mama, da li ste ti i tata okej", mogu jedino da joj odgovorim: "Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji". To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža - istakla je ona za "Hello" pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading