TRAMP VEOMA TUŽAN ZBOG BAJDENA: Gledao sam ga s Putinom, ne želim ni da razgovaram o njegovoj nekompetentnosti

Autor:

Svet

12.12.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši lider SAD Donald Tramp kritikovao je aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena zbog načina na koji je održao pregovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom putem video-veze.

TRAMP VEOMA TUŽAN ZBOG BAJDENA: Gledao sam ga s Putinom, ne želim ni da razgovaram o njegovoj nekompetentnosti

Foto: Tanjug/AP

- Gledao sam ga pre neki dan sa Putinom. I bio sam veoma tužan - rekao je Tramp na skupu pristalica.

On je napomenuo da "ne želi ni da razgovara o Bajdenovoj nekompetentnosti".

U isto vreme, bivši šef Bele kuće nije pojasnio na šta je konkretno mislio govoreći o sastanku Putina i Bajdena, s obzirom da su bili prikazani samo snimci pozdrava predsednika Rusije i SAD.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, 7. decembra je održan razgovor Putina i Bajdena putem video-veze, koji je trajao oko dva sata. Pomoćnik ruskog lidera Jurij Ušakov saopštio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin svom američkom kolegi Džozefu Bajdenu tokom onlajn razgovora govorio o "crvenim linijama" i pretnjama koje zabrinjavaju Moskvu. Američki lider je, sa svoje strane, izrazio zabrinutost zbog zaoštravanja situacije oko Ukrajine. Prema rečima Ušakova, šef Bele kuće je takođe upozorio Putina da SAD spremaju velike sankcije u slučaju dalje eskalacije situacije oko Ukrajine, navodi Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading