POZNATI PEVAČ DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU, KOLA MU UNIŠTENA: Đorđe David uhvaćen sa koleginicom, NAPIO se, pa se slupao? (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David napravio je problem na snimanju ,,Zvezda Granda", a uhvaćen je sa koleginicom Ivanom Peters u uništenom vozilu.

POZNATI PEVAČ DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU, KOLA MU UNIŠTENA: Đorđe David uhvaćen sa koleginicom, NAPIO se, pa se slupao? (FOTO)

Foto: printscreen/TV Prva

Poznati roker i pevač Đorđe David uhvaćen je sa koleginicom Ivanom Peters u ludom provodu, a dok su se smejali, kako prenosi Svet, kamere su zabeležile njegov uništen automobil. Kako se spekuliše, Đorđe je imao saobraćajku, ali on nije davao tome na važnosti. Sa druge strane, osmeh nije skidao sa lica. 

 

 

Još uvek nije poznato šta je desilo, pa je usledilo uništavanje automobila, ali nije ni isključena mogućnost da je u pitanju neka časica žestokog pića. Kako prenose mediji, David tokom snimanja emisije ,,Zvezde Granda" nije ispuštao čašu sa viskijem iz ruke, zbog čega se sumlja da je baš ova tekućina uticala da dođe do sudara. 

 

 

Pozitivna strana ove priče jeste da je David alkoholno piće gasio vodom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Bigd1234

12.12.2021 16:45

U americi bi dobio ozbiljnu kaznu I zatvor ako je pijan vozio. Samo kod nas se to ne gleda ozbiljno. Vozit pod uticajem alkohola to je ubica na putu

Saja

13.12.2021 02:08

Pre će biti da je šmrkanje gasio vodom.