BEZ TRUNKE BLAMA, SVEŠTENIK OSUDIO NAROD I MEDIJE: Otac Bake Praseta zaboravio kako mu je SIN MALTRETIRAO Kiku, pa nagrdio ljude! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

14:56

Nenad Ilić, otac Bake Praseta osudio je ljude koji iznose mišljenja nakon činjenica koje su poznate javnosti, a potpuno je zanemario što je njegov sin maltretirao i terorisao mladu jutjuberku Kristinu Kiku Đukić.

BEZ TRUNKE BLAMA, SVEŠTENIK OSUDIO NAROD I MEDIJE: Otac Bake Praseta zaboravio kako mu je SIN MALTRETIRAO Kiku, pa nagrdio ljude! (FOTO)

Youtube.com, Instagram.com prinscreen

Komentari (6)

Loading
Dera

12.12.2021 17:03

Kriv je njegov nevaspitani i bahati sin a ne narod i mediji-

Odgovori 18 0
pritisak

13.12.2021 06:37

sto je ovaj zasticen k'o beli medved? podrzava ponasanje koje je nije dostojno SPC. mislim to bi bilo da je SPC crkva a ne firma (koja ne placa porez). elem, mi placamo njega i on jos da nas sve pljuje jer je njegov sin ubio nekog. ah, da ona je zapravo losa i jos gresnica (ubila se) a krmak ovog svestenog vepra je zrtva.

Odgovori 20 0
Zoran

13.12.2021 08:27

On ce da govori o medijskom napadu na nekoga. Pa njegov sin da je u nekoj normalnoj zemlji odavno bi zbog elektronskog nasilja odgovarao krivicno, a posebno sada.

Odgovori 23 1
Pedja

13.12.2021 12:20

Kada sam mu pre par meseci rekao javno preko Facebook-a da utiče na sina jer nije dobro ovo što radi i direktno utićne na decu i omladinu, on me je blokirao! Sveštenik blokirao jer mu se nije svidela dobra namera da sugeriše sinu da bude za primer. I sad...je kasno svešteniče. Tvoj sin je bahat i nevaspitan, a znamo da sve dolazi iz kuće! Sada pričaš o tome kao neki skupljaju lajkove preko ovog nemilog dogadjaja? A tvoj sin je zarad lajkova toliko brutalno ponizavao Kiku da sada kada se devojka ubila svima vam je proradila savest! Gadite mi se i Vi kao predstavnik SPC i vas sin koji zasluzuje najgoru kaznu koja bi ga resetovala i vratila na fabrička podešavanja jer vi to niste u stanju da uradite. Pastir koji ne zna da sačuva jednu ovcu - pa kako se tek brine o stadu!

Odgovori 36 3
Sale

13.12.2021 15:34

Lepo nema šta... sad imamo baku praseta i deku svinju

Dragan Ferencevic

14.12.2021 19:50

Da li je on svestan kao svesteno lice kako je vaspitao sina i kojim vrednostima ga je ucio. U Srbiji je sve otislo do djavola pa i svestenstvo, od Patrijarha Pavla pa na ovamo sve duhovne vrednosti su pale na nivo ispod najnizeg nivoa nemerljivo ispod. Pavle vrati se da naucis ovu bagru od popova sto voze mercedese i BMWe