BEZ TRUNKE BLAMA, SVEŠTENIK OSUDIO NAROD I MEDIJE: Otac Bake Praseta zaboravio kako mu je SIN MALTRETIRAO Kiku, pa nagrdio ljude! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Ilić, otac Bake Praseta osudio je ljude koji iznose mišljenja nakon činjenica koje su poznate javnosti, a potpuno je zanemario što je njegov sin maltretirao i terorisao mladu jutjuberku Kristinu Kiku Đukić.

BEZ TRUNKE BLAMA, SVEŠTENIK OSUDIO NAROD I MEDIJE: Otac Bake Praseta zaboravio kako mu je SIN MALTRETIRAO Kiku, pa nagrdio ljude! (FOTO)

Foto: Youtube.com, Instagram.com prinscreen

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase jedan je od glavnih koji je učestvovao u hajki na jutjuberku Kristinu Kiku Đukić koja se ubila u sredu uveče. Podsetimo, Kristina je proteklih nekoliko godina trpela užasnu torturu na društvenim mrežama, dobijajući užasne, lucidne i odvratne komentare od strane kako starijih, tako i mlađih korisnika. Jedna od najvećih viralnih drami bila je baš Kika protiv Bake Praseta. Pomenuti jutjuber je pozivao svoje fanove da odlaze kod Kristine na društvene mreže i ostavljaju joj ružne komentare, koje su nju i te kako pogođale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Nakon što je izvršila samoubistvo u stanu u sredu uveče, policija je privela Ilića na ispitivanje, budući da se potegla tema da li je on zaista odgovaran delom za Kristinino zlodelo? Bogdana su isptiivali oko četiri sata u policijskoj stanici, nakon čega je on izašao i pokušao da sakrije lice od objektiva. 

Sada se na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio njegov otac, inače sveštenik Nenad Ilić, koji je ovim putem potpuno zanemario što mu je sin maltretirao mladu devojčicu. Sveštenik je osudio narod i medije, koji su izveštavali o činjenicama koje su svima poznate, pa i njemu, ali izgleda da je potpuno smetnuo sa uma to što je njegov sin izgovarao razne bljuvotine o devojci, pa je čak i snimio pesmu, koju je posvetio Kristini, u nameri da je što više izvređa i ponizi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

- Molim vas da prestanete sa nagađanjima, lažima i dezinformacija, da prestanete da gradite karijere na ovako tragičnom događaju. Obraza nemate, ni novinari, ni televizija, ni pojedine ličnosti kad prosipate ovakve budalaštine i neistine i dajete sebi za pravo da donosite zaključke dok istraga nije završena. Svi ste mi sad opasni istražitelji i psiholozi, bruko od naroda. Sram vas bilo, jer obraza nemate, po leševima gazite, za malo pregleda, šako jada! - podelio je sveštenik Nenad Ilić, pa dodao svoj sud:

Republika

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Nenad Ilić

 

- Ovo je objavila sestra mlade Kristine, koja je tragično završila svoj život. Ovo u medijima ne nalazi mesto. A sve je rečeno. Ne bih sad ništa potanko objašnjavao usred atmosfere linča koji postaje sve češće sredstvo pražnjenja frustracija velikog broja ljudi i materijal za medijske hijene. To ću ostaviti za vreme kad se prava priča o tužnom događaju objavi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Dera

12.12.2021 17:03

Kriv je njegov nevaspitani i bahati sin a ne narod i mediji-

Odgovori 18 0
pritisak

13.12.2021 06:37

sto je ovaj zasticen k'o beli medved? podrzava ponasanje koje je nije dostojno SPC. mislim to bi bilo da je SPC crkva a ne firma (koja ne placa porez). elem, mi placamo njega i on jos da nas sve pljuje jer je njegov sin ubio nekog. ah, da ona je zapravo losa i jos gresnica (ubila se) a krmak ovog svestenog vepra je zrtva.

Odgovori 20 0
Zoran

13.12.2021 08:27

On ce da govori o medijskom napadu na nekoga. Pa njegov sin da je u nekoj normalnoj zemlji odavno bi zbog elektronskog nasilja odgovarao krivicno, a posebno sada.

Odgovori 23 1
Pedja

13.12.2021 12:20

Kada sam mu pre par meseci rekao javno preko Facebook-a da utiče na sina jer nije dobro ovo što radi i direktno utićne na decu i omladinu, on me je blokirao! Sveštenik blokirao jer mu se nije svidela dobra namera da sugeriše sinu da bude za primer. I sad...je kasno svešteniče. Tvoj sin je bahat i nevaspitan, a znamo da sve dolazi iz kuće! Sada pričaš o tome kao neki skupljaju lajkove preko ovog nemilog dogadjaja? A tvoj sin je zarad lajkova toliko brutalno ponizavao Kiku da sada kada se devojka ubila svima vam je proradila savest! Gadite mi se i Vi kao predstavnik SPC i vas sin koji zasluzuje najgoru kaznu koja bi ga resetovala i vratila na fabrička podešavanja jer vi to niste u stanju da uradite. Pastir koji ne zna da sačuva jednu ovcu - pa kako se tek brine o stadu!

Odgovori 36 3