NATAŠA BEKVALAC ZAVEJANA U SNEGU U MRKLOM MRAKU, OBRATILA SE PRATIOCIMA: Ostavljeni smo na milost i nemilost života! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći Nataša Bekvalac imala je peh pred koncert, a to je da su se kola kojima je putovala zaglavila u lavini snega.

NATAŠA BEKVALAC ZAVEJANA U SNEGU U MRKLOM MRAKU, OBRATILA SE PRATIOCIMA: Ostavljeni smo na milost i nemilost života! (FOTO)

Foto: e-stock/M.MILIVOJEVIĆ

 

Pevačica Nataša Bekvalac spakovala je kofere i sa svojim prijateljima otišla na zaslužen odmor, gde ju je čekao i koncert, na koji je očigledno bio pod znakom pitanja. Međutim, prilikom putovanja, prošle noći, ostala je zaglavljena u snegu, a da situacija bude još komičnija, procurio je snimak šta je pevačica radila u tom trenutku. Naime, dok je Tanja Mrkić pokušavala da pronađe rešenje, Bekvalčeva je imala pametnija posla, pa je uzela šminku da se našminka po debelom minusu i u mrklom mraku. 

 

 

Na Instagramu se pojavio snimak dramatične sitaucije, da su se devojke usred nedođije zaglavile, a onda je kadar na sebe preuzela Nataša, koja je sve dovela do suza. 

 

 

- Probali smo da se popnemo na Vlasić, ali prodata kao nova kola jednostavno su stala i mi smo ostali bez grejanja, zavejani dva sata. Ostavljeni na milost i nemilost života. Bekvalčeva je ipak odlučila da se šminka i obuče u kolima ako stignemo na koncert - napisala je Tanja. 

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Bekvalac Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading