SLOBODA MIĆALOVIĆ KAKVU DO SADA NISTE VIDELI: Njena koleginica Milena Radulović PRVA odreagovala! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sloboda Mićalović okupila je celu naciju na svom Instagram profilu, nakon što je objavila sliku.

SLOBODA MIĆALOVIĆ KAKVU DO SADA NISTE VIDELI: Njena koleginica Milena Radulović PRVA odreagovala! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših glumica a sada je i dokazala zašto je dobila ovaj epitet. Glumica je na svom Instagram nalogu objavila sliku koja pokazuje njenu ženstvenost kakvu do sada nismo videli.

Fanovi su komentarisali kako brutalno izgleda, a svi su zapazili komentar njene koleginice Milene Radulović koja je napisala: "Gori Boba!"

 

 

Sloboda je nedavno je preležala korona virus, a nakon oporavka se odmah vratila poslovnim obavezama. Glumica je tada otkrila da če predstavu "Čikago" odigrati poslednji put nakon 15 godina izvođenja.

- Ako se budem osećala dobro igraću "Čikago" 19. oktobra. Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Predstava će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Sloboda Mićalović u emisiji "Exkluziv", prenosi Espreso.rs

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading