OVO SU SVA ŠIJANOVA DECA: Sinovi mu bili u ZATVORU, a nećete verovati ŠTA je ĆERKA radila!

Autor:

Zabava

07.12.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Šijan je imao dva sina i ćerku, sinovi su se okrenuli kriminalu dok je ćerka pravi diplomata.

OVO SU SVA ŠIJANOVA DECA: Sinovi mu bili u ZATVORU, a nećete verovati ŠTA je ĆERKA radila!

Foto: printscreen

Goca Božinovska nikada nije krila da ljubav između nje i Zorana Šijana bila fatalna, a iz te veze dobila je sina Mirka i ćerku Zoranu.

 

 

Naime, Zoran je bio poznat kao vođa surčinskog klana a ubijen je 27. novembra 1999. godine oko 1:30 dok je na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića čekao zeleno svetlo na semaforu, kada je njegov sin Mirko imao samo sedam godina. Zoran je likvidiran po modelu Zemunskog klana, kada je na semaforu pored njega stao automobil iz koga je ispaljen smrtonosni hitac. 

Republika

Foto: prinscreen

Goca i Zoran sa decom, Mirkom i Zoranom

 

Mirko je ponašanjem dosta povukao na oca, jer voli borilačke i ekstremne sportove, a njegov otac je ranije trenirao kik-boks.

Da podseća na oca dokazuje se i kada je pre nekoliko godina bio na poternici Osnovnog suda u Raški, jer se nije pojavljivao na zakazana ročišta. Naime, Zoran je optužen da je povredio nožem mladića na Kopaoniku. Takođe, poznat je i po saobraćajnim prekršajima, a policija ga smatra za konfliktnu ličnost.

Republika

Foto: instagram.com/miresijan

Mirkom sa sinom Zoranom

 

Nedavno se Šijan primirio kada je ušao u vezu sa Bojanom Rodić, a nedavno su svoju ljubav krunisali brakom i dobili sina kom su dali ime po dedi, Zoran.

Republika

Foto: prinscreen

Mirko Šijan i Bojana Rodić

 

Goca i Zoran imaju i ćerku Zoranu koja kaže da ne želi da krene maminim stopama i da bude pevačica. Zorana je završila fakultet i bavi se poslom u struci. Zanimljivo da je da je ona jedina od Šijanove dece koja ne privlači pažnju medija zbog delikventnog ponašanja.

Republika

Foto: prinscreen

Zorana Šijan

 

Zoran takođe ima još jednog sina Vukašina, kog je dobio u drugom braku sa komšinicom Goranom Zoricom, koja je bila prijateljica njegove tadašnje žene Goce.

Republika

Foto: prinscreen

Vukašin Šijan

 

Vukašin je krenuo stopama oca, pa je tako njegovo ime veoma aktuelno u medijima, jer je i protiv njega podneta krivična prijava koja je podneta Trećem osnovnom tužilaštvu zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Republika

Foto: Instagram

Vukašin Šijan

 

Ove godine u julu je Vukašinu određen pritvor do 30 dana jer je bio saučesnik u pucnjavi u kojoj je ranjen 34-godišnji muškarac, a koja se dogodila 19. jula. Šijan je sa dva drugara došao rano ujutru ispred kuće povređenog muškarca, a nakon verbalnog sukoba, Vukašinov prijatelj je ispalio nekoliko hitaca u predelu nogu.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading